Diriliş Osman Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler Ve Rolleri


Güncelleme: 23 Ekim 2018 : 08:53
16

Ertuğrul Gazi’nin Kayı boyuyla birlikte verdiği Anadolu’da devlet kurma mücadelesini anlatan Diriliş Ertuğrul 5. sezon sonunda final yapacak. Dizi 6. sezonda Osmanlı’nın kuruluş aşamalarını hangi süreçlerden geçerek devletleştiğini yine destansı bir senaryoyla izleyiciye aktaracak. Peki Diriliş Osman oyuncu kadrosunda kimler yer alacak? Osman Bey karakterini kim canlandıracak? 

Tarihe ışık tutan ve konuların gerçek tarihle paralel işlendiği Diriliş Ertuğrul oyuncu kadrosu oldukça zengindi. Her bir karakter büyük özen ve titizlikle seçilerek role uygun hale getirildi. Ertuğrul Gazi rolünü büyük bir ustalıkla 4 sezon boyunca yerine getiren Engin Altan Düzyatan 5. sezonda ne yazık ki rol almayacak. Dizinin tutkularının en çok merak ettiği konu Diriliş Osman oyuncu kadrosu. 

[kirmizitext]Diriliş 6. Sezon Dizisi Belli Oldu! “Diriliş Osman” Ne Zaman Başlayacak <<<tıkla[/kirmizitext]

Diriliş Osman dizisi için oyuncu seçimleri büyük bir özenle yürütülüyor. Dizide Osman Bey  karakterini canlandıracak oyuncunun Engin Altan Düzyatan’ı aratmaması için ayrı bir önem ve çalışma yapılıyor.

Osman Bey babası Ertuğrul Gazi gibi  müthiş savaşma kabiliyeti, zekası, cesareti ve adaletinin yanı sıra oldukça duygusal, merhametli ve otoriter bir devlet adamıdır. Bu özelliklerin hepsini izleyiciye en iyi şekilde yansıtacak bir oyuncu için tüm ekip özenle çalışıyor. Dizinin oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı. Açıklanır açıklanmaz sitemizde yer alacaktır.

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul Bey Gerçekte Tarihte Nasıl ve Ne Zaman Ölmüştür? <<<tıkla[/kirmizitext]

Siz “Diriliş Osman” dizisinde hangi oyuncuları görmek istersiniz? Osman’ın Yolu dizisinde izlemek istediğiniz isimleri haberimizin devamında paylaşabilirsiniz. Diriliş Osman dizisinde Osman’ı canlandıracak oyuncu belli oldu. Ayrıntılar için [kirmizitext]BURAYA[/kirmizitext] tıklayınız.

Diriliş Osman Oyuncu Kadrosu

Burak Özçivit (Osman Bey)

16 YORUMLAR

  1. İBRAHİM ÇELİKKOL dan başkası yakışmaz adam doğayı seviyor ata biniyor kılıç kullanıyor hem karizma hem fiziği iyi

  2. Orhan bıyıklı olabilir ama engin altan düzyatan osman karakteri de tekrardan olsa daha iyi olur bence ama orhan bıyıklı çok tanıdık bi yüz de değil bence daha iyi olur. Teklif sunmalısın by bozdağ

  3. Engin altan düz yatan ı dizide çıkartmak tam bi delilik olur bence ertuğrul gazi ile osman bey beli bir süre birlikte oynamali

Comments are closed.