Çukurdere Nazlı Kim? Dilhan Aras Oynadığı Diziler


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 22:06
0

Sıra dışı hikayesi ve göz dolduran oyuncu kadrosuyla sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefleyen Çukurdere çok yakında başlıyor. Dizinin dikkat çeken oyuncularından Nazlı kimdir? Çukurdere dizisi Nazlı kim? Dilan Aras’ın hayatı, kariyeri ve dizideki rolü hakkında tüm merak edilenler…

Furkan Palalı, Su Kutlu, Cihan Ünal, Ahu Sungur, Ayşegül Günay, Meral Çetinkaya, Murat Daltaban, Bala Atabek, Sarpcan Köroğlu, Rıdvan Aybars Düzey ve Dilhan Aras’ın kadrosunda yer aldığı dizide Nazlı karakteriyle karşımıza çıkan Dilhan Aras izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. İzleyenler, Çukurdere Nazlı kimdir? Çukurdere Dilhan Aras kimdir? Hangi dizilerde rol aldı yaşı, boyu sevgilisi gibi sorulara cevap aradı.

Çukurdere Dizisi Jenerik Müziği Dizi Müziği

Sürükleyici ve etkileyici senaryosuyla izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaran Çukurdere’nin genel konusu şöyle: Su Kutlu’nun canlandırdığı Damla, Sancaktar Holding’in patronu olan dedesi Aziz Sancaktar tarafından reddedilmiş ve Çukurdere’de yaşayan Mesude’ye emanet edilmiştir. Ahu Sungur’un canlandırdığı Pavyon şarkıcısı olan  Asude  ise iki kızı ile beraber Çukurdere mahallesinde yaşamaktadır. Yıllar sonra başı belaya giren Azim torunu Damla’yı bulmaları için adamlarını görevlendirir.

Çukurdere Dizisi Nazlı Kimdir? Dilhan Aras

1990 Ankara doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunudur.  Son olarak Adı Efsane dizisinde izlediğimiz genç oyuncu daha öncede Gölgeler, Yeni Evli, Deniz Yıldızı, Hayata Beş Kala, Adı İnsan gibi dizi ve sinema projelerinde rol almıştır.

Çukurdere dizisi Nazlı karakterini nasıl buldunuz? Dilan Aras’ın dizideki performansını beğendiniz mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.