Çukurdere Dizisi Elif Gizem Aykul Kimdir? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 27 Kasım 2017 : 15:13
0

Çukurdere dizisi Elif Gizem Aykul kimdir? Dev oyuncu kadrosu ve sıra dışı hikayesiyle sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan dizide Elif Gizem Aykul’da rol alıyor. Peki oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Elif Gizem Aykul kimdir? İşte Ayrıntılar…

Dram, hüzün ve sırlarla dolu hayatların konu alındığı dizi izleyenleri ekrana kilitleyecek. Su Kutlu ve Furkan Palalı’nın başrolünü paylaştığı dizinin genel konusu şöyle: Su Kutlu’nun canlandırdığı Damla, Sancaktar Holding’in patronu olan dedesi Aziz Sancaktar tarafından reddedilmiş ve Çukurdere’de yaşayan Mesude’ye emanet edilmiştir. Ahu Sungur’un canlandırdığı Pavyon şarkıcısı olan  Asude  ise iki kızı ile beraber Çukurdere mahallesinde yaşamaktadır. Yıllar sonra başı belaya giren Azim torunu Damla’yı bulmaları için adamlarını görevlendirir. Ve olaylar bundan sonra başlar.

Çukurdere Dizisi Jenerik Müziği Dizi Müziği

Çalışmaları titizlikle yürütülen dizinin senaristliğini Can Sinan, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan yapıyor. Kadrosunda  Furkan Palalı, Su Kutlu, Ali Sürmeli, Ahu Sungur ve Elif Gizem Aykul’un yer aldığı yeni dizi Çukurdere yakında Fox ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Çukurdere Dizisi Elif Gizem Aykul Kimdir?

1988 yılında Ankara doğumlu genç oyuncu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümü mezunudur. Üniversite’nin tiyatro grubunda çeşitli oyunlarda yer aldı ve kariyerine oyuncu olarak devam etmeye karar verdi. 2012 yılında TRT-Belgesel’de sunuculuk yaptı ve Milat dizisi ile oyunculuk alanında ilk adımını attı.

Siz Çukurdere dizisi Elif Gizem Aykul’u nasıl buldunuz?