Çukurdere Dizisi Rıdvan Aybars Düzey Kimdir? Hangi Karakteri Canlandıracak


Güncelleme: 29 Kasım 2017 : 17:24
0

Ekrana gelmek için gün sayan Çukurdere dizisinde Rıdvan Aybars Düzey hangi karakteri canlandıracak? Göz dolduran oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Rıdvan Aybars Düzey nasıl bir rolle izleyici karşısına çıkacak? Rıdvan Aybars Düzey kimdir? İşte ayrıntılar…

Fox Tv yeni sezon dizilerine bir yenisini daha ekliyor. Bizim Hikaye, Kadın ve Savaşçı gibi başarılı projeleri ekrana getiren Fox’un yeni dizisi Çukurdere izleyenleri heyecanlandırdı. Pastel Filmin yapımcılığını üstlendiği Can Sinan ve  Hamdi Alkan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Çukurdere çok yakında başlıyor.

Çukurdere Dizisi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler

Su Kutlu’nun canlandırdığı Damla, Sancaktar Holding’in patronu olan dedesi Aziz Sancaktar tarafından reddedilmiş ve Çukurdere’de yaşayan Mesude’ye emanet edilmiştir. Ahu Sungur’un canlandırdığı Pavyon şarkıcısı olan  Asude  ise iki kızı ile beraber Çukurdere mahallesinde yaşamaktadır. Yıllar sonra başı belaya giren Azim torunu Damla’yı bulmaları için adamlarını görevlendirir. İşte olaylar tamda bu noktada başlar.

Furkan Palalı, Su Kutlu, Ahu Sungur, Murat Dalbatan, Ali Sürmeli, Elif Gizem Aykul, Dilhan Aras, Barış Büktel ve Rıdvan Aybars Düzey gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin dikkat çeken oyuncularından Rıdvan Aybars Düzey kimdir? Dizideki rolü, kariyeri ve hayatı hakkında tüm merak edilenler…

Çukurdere Dizisi Rıdvan Aybars Kimdir?

1986 yılında İzmir’de doğmuştur. Atölye Kraft’ta Oyunculuk Eğitimi alan Aybars Düzey, 2010 yılında sinema filmi ile oyunculuğa adım atmıştır. 2014 yılında yayınlanan Benim Adım Gültepe isimli diziyle televizyon dünyasına giriş yapmıştır. Maral, Kahireli Palas, Kanıt ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol almıştır.

Çukurdere dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizinin oyuncu kadrosunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.