Çukurdere Dizisi Balaban Kimdir? Barış Büktel Hayatı


Güncelleme: 26 Kasım 2017 : 21:44
0

Çukurdere dizisi için geri sayım başladı. Çok yakında ekrana gelmesi planlanan dizinin hazırlıkları tamamlanırken dizinin oyuncu kadrosuna katılan Balaban karakteri herkes tarafından merak edildi. Çukurdere dizisi Balaban kimdir sorusu en çok araştırılan konulardan oldu. 

Sıra dışı konusu ve göz dolduran oyuncu kadrosuyla şimdiden bütün ilgiyi üzerine toplamayı başaran Çukurdere, sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor. Dizide dikkat çeken karakterlerden Balamir’in gerçek ismi Barış Büktel’dir. Son olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde izlediğimiz Barış Aktül, Çukurdere dizisinde başarılı bir performans gösterecek.

Çukurdere Neresi? Çukurdere Nerede Çekiliyor?

Heyecanla beklenen dizinin genel konusu şöyle: Su Kutlu’nun canlandırdığı Damla, Sancaktar Holding’in patronu olan dedesi Aziz Sancaktar tarafından reddedilmiş ve Çukurdere’de yaşayan Mesude’ye emanet edilmiştir. Ahu Sungur’un canlandırdığı Pavyon şarkıcısı olan  Asude  ise iki kızı ile beraber Çukurdere mahallesinde yaşamaktadır. Yıllar sonra başı belaya giren Azim torunu Damla’yı bulmaları için adamlarını görevlendirir.

Furkan Palalı, Su Kutlu, Cihan Ünal, Ahu Sungur, Ayşegül Günay, Meral Çetinkaya, Murat Daltaban, Bala Atabek, Sarpcan Köroğlu, Rıdvan Aybars Düzey, Dilhan Aras ve Barış Büktel’in kadrosunda yer aldığı dizide Balaban karakteriyle karşımıza çıkan Barış Aktül izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. İzleyenler, Çukurdere Balaban kimdir? Çukurdere Barış Büktel kimdir? Hangi dizilerde rol aldı sorularına cevap aradı. İşte Cevaplar…

Çukurdere Dizisi Balamir Kimdir? Barış Büktel

1986 yılında İstanbul’da doğan oyuncu, Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü mezunudur. Arka Sıradakiler dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmış ve sonrasında O Hayat Benim, Hayat Bazen Tatlıdır dizilerinde rol almıştır.