Çukurdere Dizisi Poyraz Saygılı Kim? Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 28 Kasım 2017 : 15:31
0

Heyecanla beklenen Çukurdere dizisi için geri sayım başladı. Dizide usta oyuncuların yanı sıra genç oyuncularda yer alıyor. Bu isimlerden bir tanesi de oyunculuğuyla dikkat çeken Poyraz Saygılı oldu. Peki Poyraz Saygılı kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Kariyeri ve özel hayatı hakkında tüm merak edilenler…

Su Kutlu, Furkan Palalı, Cihan Ünal, Ahu Sungur, Ayşegül Günay, Meral Çetinkaya, Murat Daltaban, Bala Atabek, Sarpcan Köroğlu, Rıdvan Aybars Düzey, Dilhan Aras ve Poyraz Saygılı’nın kadrosunda yer aldığı dizi, sezona iddialı bir giriş yapacak.

Çukurdere Neresi? Çukurdere Nerede Çekiliyor?

Sıra dışı senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla  izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaran Çukurdere’nin genel konusu şöyle: Su Kutlu’nun canlandırdığı Damla, Sancaktar Holding’in patronu olan dedesi Aziz Sancaktar tarafından reddedilmiş ve Çukurdere’de yaşayan Mesude’ye emanet edilmiştir. Ahu Sungur’un canlandırdığı Pavyon şarkıcısı olan  Asude  ise iki kızı ile beraber Çukurdere mahallesinde yaşamaktadır. Yıllar sonra başı belaya giren Azim torunu Damla’yı bulmaları için adamlarını görevlendirir.

O Hayat Benim ve Tatar Ramazan  gibi yapımlarda yer alan Can Sinan dizinin senaryosunu kaleme alacak. Hamdi Alkan ise yönetmenliğini üstlenecek.

Çukurdere Dizisi Poyraz Saygılı Kimdir?

1988 İstanbul doğumlu genç oyuncu Filinta, Bir İstanbul Polisiyesi ve Son Çıkış dizilerinin yanı sıra Ali Kundilli filminde rol almıştır. Kendisine yeni projesinde başarılar dileriz.