Çukurdere Azim Kimdir? Damla’nın Dedesi Azim Gerçek Adı Ve Hikayesi


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 03:50
0

Ekrana gelmek için gün sayan Çukurdere dizisi hem genç hemde tecrübeli oyuncu kadrosuyla göz dolduracak. Dizinin önemli karakterlerinden Azim kimdir? Çukurdere dizisi Azim kimdir? Çukurdere dizisi Damla’nın dedesi Azim karakterinin gerçek adı ve hikayesi…

Son olarak Söz dizisinde Büyük Bey karakterini canlandıran Cihan Ünal’ın yeni projesi belli oldu. Başarılı oyuncu Çukurdere dizisiyle tekrar kamera karşısına geçecek. Cihan Ünal, dizinin başrol oyuncusu Damla’nın dedesi rolünü üstleniyor.

Çukurdere Neresi? Çukurdere Nerede Çekiliyor?

Uzun süredir çalışmaları devam eden dizinin senaristliğini Can Sinan, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan yapıyor. Kadrosunda  Furkan Palalı, Su Kutlu, Ali Sürmeli ve Ahu Sungur’un yer aldığı yeni dizi Çukurdere yakında Fox ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Dizinin genel konusu şöyle: Su Kutlu’nun canlandırdığı Damla, Sancaktar Holding’in patronu olan dedesi Aziz Sancaktar tarafından reddedilmiş ve Çukurdere’de yaşayan Mesude’ye emanet edilmiştir. Ahu Sungur’un canlandırdığı Pavyon şarkıcısı olan  Asude  ise iki kızı ile beraber Çukurdere mahallesinde yaşamaktadır. Yıllar sonra başı belaya giren Azim torunu Damla’yı bulmaları için adamlarını görevlendirir.

Dizinin baş karakterlerinden Azim kimdir? Çukurdere dizisinde Azim karakterini canlandıran Cihan Ünal’ın hayatı ve kariyeri hakkında tüm bilinmeyenler.

Çukurdere Dizisi Azim Kimdir? Cihan Ünal

1976 Kastamonu doğumlu başarılı oyuncu Ankara Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi almıştır.  Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde görev yapmaktadır. 1983 yılında Türkan Şoray ile evlendi ve 4 senelik bir birlikteliğin ardından boşandı. Kariyer hayatı boyunca Kalbimdeki Düşman, Gece Dansı Tutsakları, Körebe, Nisan Yağmuru ve Kadın İsterse gibi dizilerde rol almıştır.