Çukurdere Emre Kimdir? Yaşı,Boyu, Sevgilisi, Kariyeri


Güncelleme: 10 Ocak 2018 : 00:11
0

İddialı projelere imza atan Fox Tv, 2018 dizileri arasına hem senaryosu hemde başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Çukurdere’yi eklemeye hazırlanıyor. Sağlam oyuncuları ve tanıtım afişleriyle merak uyandıran Çukurdere dizisi Emre kim? Çukurdere oyuncuları kimler? Heyecanla beklenen dizide dikkat çeken karakterden Emre hakkında tüm merak edilenlere haberimizde yer verdik.


Çukurdere Neresi? Çukurdere Nerede Çekiliyor?


Çok yakında Fox Tv’de ekran serüvenine başlamaya hazırlanan Çukurdere başrol oyuncuları arasında Furkan Palalı, Su Kutlu, Cihan Ünal, Ahu Sungur ve Deniz Evin başarılı isimler bulunuyor. Yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın üstlendiği senaristliğini Can Sinan’ın kaleme aldığı Çukurdere dizisi Emre kimdir sorusunun yanıtına gelemden önce dizinin konusuyla ilgi kısa bir bilgi verelim.

Çukurdere dizisi Damla, evlatlık verildiği Maksude’nin yanında türlü eziyet ve işkencelerle yetişmiş içine kapanık sakin ve umutsuz bir genç kızdır. Yine her şeyden umudunu kesmiş makus kaderine boyun eğmiş bir anda kapılarını Yiğit  adında genç bir avukat çalar. Gerçek anne babasının kim olduğunu bilmeyen Damla, dedesinin İstanbul’un sayılı zenginlerden ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Aziz Sancaktar olduğunu öğrenir. Yıllar sonra torununu bulan Aziz Sancaktar’ın ona yeni bir hayat vermek istediğini öğrenir.

Çukurdere Dizisi Emre Kim? Deniz Evin

Çukurdere  Emre karakterine hayat veren Deniz Evin 1983 Kırşehir doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezundur. Sonrasında Estonya Tallinin Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları bölümünde özel öğrenci olarak eğitim almıştır. Sahne Dövüş teknikleri akrobasi eğitimleri ve Alexandre tekniği gibi oyunculuk için gerekli tüm detaylı eğitimleri almaktan geri kalmamıştır. 2008 yılında ekrana gelen Dolu Dizgin dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Akabinde Unutma Beni dizisinde rol almıştır. Hala devam etmekte olan Beni Affet dizisinde 3 sezon Umut karakterine hayat vermiştir. Kendisi gibi oyuncu olan Gaye Turgut ile evlidir.

Çukurdere Emre karakterini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.