ÇOCUKLAR DUYMASIN’DA GECE SONUNDA ORTAYA ÇIKIYOR!


Güncelleme: 27 Şubat 2019 : 18:52
0

Başrollerini Pınar Altuğ Atacan ve Tamer Karadağlı’nın paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisinin 70.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Sonunda haftalardır merak edilen Gece ortaya çıkıyor. İşte detaylar..

FRAGMANDAN BİLGİLER

Yayınlanan 2.tanıtımda Gece’nin Meltem’le buluşmak istediği dikkat çekiyor. Ancak, Meltem buluşmayı kabul etmiyor. Polisi aramayı düşünüyor. Fakat, Gece polisi ararsa başının daha büyük belaya gireceğini açık bir şekilde dile getiriyor. Meltem durumu tekrar Gönül’le paylaşırken görülüyor. Onun yanında açıkça buluşmaya gitmeyeceğini Gece’ye söylüyor. Gece ise, kocasının ve ailesinin iyiliği için gelmesi gerektiği konusunda ısrarcı davranıyor. Meltem taviz vermeyip gitmeyince de, olanlar oluyor. Sonraki sahnede ise, Haluk birini bekliyormuş gibi evde otururken ekrana yansıyor. Meltem, anlam veremiyor ve “Birini mi bekliyordun” diye soruyor. Haluk, ise üniversiteden arkadaşı Gece’nin geldiğini gösteriyor. Meltem’in şaşkınlık içerisinde kapıya bakmasıyla da tanıtım sona eriyor. Bu bölüm, haftalardır gerginlik yaratan Gece’nin kim olduğu sorusu da yanıt bulmuş oluyor. Tahmin edildiği gibi, Meltem’le Haluk’u tanıyan birinin kötü bir şakası mı, yoksa eskilerden gelen düşman mı bu akşamki bölümde görmüş olacağız. Şimdi ilk tanıtımdaki görüntüleri bir hatırlayalım.

İLK TANITIMDAN SAHNELER

Dizinin ilk tanıtımında daha çok komedi unsurları ön plana çıkmıştı. Havuç ve Simay’ın düğünü için davetli listesi olay yaratmıştı. Haluk o kadar çok kişinin gelmesi taraftarı değildi. Küplere binmişti. Diğer taraftan İsmail bey, şirket hisselerinin çoğunu Halil’e satmıştı. Haluk yeni patronunun kendisine sürekli sulu şakalar yapan adam olmasına tepki gösterirken dikkat çekmişti. Hatta dayanamayıp ona yumruk atmıştı.

2.Fragman için tıklayınız