ÇOCUKLAR DUYMASIN’A İZLEYİCİDEN BÜYÜK TEPKİ!


Güncelleme: 28 Şubat 2019 : 21:33
2

Çarşamba akşamları Kanal d ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Pınar Altuğ Atacan, Tamer Karadağlı gibi isimlerin yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisine izleyiciden büyük tepkiler geliyor. İşte detaylar…

SÜREKLİ AYNI KONULAR ETRAFINDA DÖNÜYOR!

Sosyal medya ve youtube bölüm videolarının altında, dizinin sürekli aynı tip konular etrafında döndüğüne dair yorumlar yer alıyor. Oyuncuların instagram paylaşımlarında da benzer yorumları görmek mümkün oluyor. Üstelik artık dizide çocuk diye bir kavram kalmadığı için de, seyirci eski tadı alamadığını belirtiyor. Meltem’in sürekli romantizm peşinde koşması ve her defasında Haluk’u eleştirmesi sıkıcı unsurların başında geliyor. 17 senedir ekranda olan bir dizide, eşini olduğu gibi kabul edememesi eleştiriliyor. Haluk’un da her bölüm önüne koyulan yeni teknoloji gibi unsurları eleştirmesi ve yeni bir şeyi sürekli red etmesi de bunu takip ediyor. Üstelik, dizi 2000’li yılların başında 45 dakika yayınlanırken artık diğer yapımlar gibi 2 saatte anca bitiyor. Dolayısıyla da, izleyici aynı tip şeylerden bu kadar uzun süre keyif alamaz hale geliyor. Bunun yanında, dizinin artık komedi unsurundan çıkmaya başladığı gözleniyor.

GERİLİM ÖN PLANA ÇIKIYOR!

Senaristin diziyi yazarken tıkandığı da anlaşılabiliyor. Çocuk diye bir kavram kalmadığı için, farklı şeyler üretmeye çalışıyor. Ancak, ne yazık ki ilgi çekmeyi başaramıyor. Geçen sene, Haluk’a aşık Tutku adında bir karakter diziye dahil olmuştu. Uzun süre de bu karakter yüzünden, Haluk ve Meltem ayrı kalmıştı. O dönem de sosyal medyadan seyirci şikâyetleri alıp başını gitmişti. Sonrasında Havuç’a mobing uygulayan patronu Arda gelmişti. Onun da sürekli ikili oynaması izleyiciyi sıkmıştı. Şimdi yayınlanan bölümlerde de, Meltem’i rahatsız eden Gece ön plana çıkıyor. Haftalardır Meltem’i taciz ediyor. Geçen Çarşamba yayınlanan bölümde de evlerine kadar girdiğini gördük. Kim olduğuna dair çeşitli teoriler üretilse de, dizinin alışılmış yapısına bu tür konuların gitmediği anlaşılabiliyor.

2 YORUMLAR

Comments are closed.