Çocuklar Duymasın Oksijen Hayriye Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Boyu?


Güncelleme: 29 Temmuz 2017 : 22:07
0

Pazar günleri ekranlara gelen Çocuklar Duymasın yeni konsepti ile ekranlarda. Kanal D ekranlarında yeni karakteler ve yeni hikayesi ile sevenleri ile buluşuyor. Diziye her geçen bölüm yeni karakter dahil oluyor. Oksijen Hayriye‘de bunlardan birisi.

Oksijen Hayriye dizide nefes eğitmeni olarak karşımıza gelmiştir. Emine rolü ile ekranlarda olan Melek Şahin’in canlandıracağı diğer bir karakter Oksijen Hayriye’dir. Emine’nin kız kardeşi Hayriye olarak diziye dahil olan Oksijen Hayriye fenomen olacak karakterlerden.

Nefes terapisti olan Hayriye’yi canlandıran Melek Şahin Kimdir? Melek Şahin, 1971 İstanbul doğumludur. Sinema ve dizi oyuncusu olan Melek Şahin, Çocuklar Duymasın’da çaycı Hüseyin’in karısı Emine rolü ile oldukça sevilmiştir. Gönül, Ateş ve Barut, Sevgili Düşmanım gibi dizilerde rol almıştır.

Ayrılsak da Beraberiz, Çocuklar Duymasın, Büyük Buluşma, Gönül, Eşref Saati, Ateş ve Barut, Kötüler Konağı, Sevgili Düşmanım, Piyasadan Büyük Alacağımız Var, Çocuklar Duymasın gibi yapımlarda rol almıştır.

Çocuklar Duyması Melek Şahin Resimleri