ÇOCUKLAR DUYMASIN MELTEM’İ RAHATSIZ EDEN GİZEMLİ KİŞİ KİM?


Güncelleme: 30 Ocak 2019 : 17:08
0

Bu akşam başrollerini, Pınar Altuğ Atacan ve Tamer Karadağlı’nın paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü büyük sürprizlerle ekrana geliyor. İşte detaylar..

GECE KİM?

Dizinin yayınlanan ikinci fragmanında, Meltem’i rahatsız eden gizemli bir kişi dikkat çekiyor. Takma adı “Gece” olan bu kişi, Meltem’e esrarengiz telefonlar ederken görülüyor. Meltem’de oldukça korkup durumu en yakın arkadaşı Gönül’le paylaşıyor. Gönül’de bu kişinin içlerinden biri olma ihtimalini öne sürüyor. Ayrıca, Gönül’ün yanında da arayan bu gizemli ismi, Meltem polise gitmekle tehdit ediyor. Bir sonraki sahnede de, Zeynep’e kadar ulaşmayı başardığı anlaşılıyor. Zeynep’in resim kursuna kadar gidip “Bunu annene ver” şeklinde bir not gönderiyor. Zeynep eve geldiğinde notu Meltem’e iletiyor. Üzerinde “Gece” yazan notu okuyunca da Meltem şaşkına dönüyor. Peki bu Gece kim? Birisi Meltem’e kötü bir şaka mı yapıyor? Meltem durumu Haluk’a anlatacak mı? Yeni bölümde göreceğiz. Seyircilerin sosyal medyada yaptıkları yorumlara bakılırsa, eve gelecek sosyal medya fenomenlerinin, kötü bir şakası olduğu da, ihtimaller arasında yerini koruyor.

EVE MİSAFİRLER GELİYOR

Dizideki sürprizler Gece ile sınırlı kalmıyor. Meltem’in arkadaşının oğlu Almanya’dan misafirliğe geliyor. Haluk’a aşırı bir sevgi ve ilgi gösterisinde bulununca, Haluk’un bu durumdan hiç hoşlanmadığı görülüyor. Üstelik tek misafirle de sınırlı kalmıyorlar. Sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez ’de bir bölümlüğüne Çocuklar Duymasın evine konuk oluyor. Amacı video çekmektir. Fakat yaptığı şakalarla herkesi özellikle de Haluk’u canından bezdirmeyi başarıyor. Çünkü en büyük şakaları onun üzerinde denerken ekrana yansıyor. En sonunda da, Haluk’un birini yumrukladığı görülüyor.

Çocuklar Duymasın 66.bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal d ekranlarında olacak.

EN SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Geçen hafta yayınlanan bölümde, Meltem ve Haluk’un internet ortamında kendilerine kanal açıp, video çekmeye karar vermeleri damgasını vurmuştu. Fikrin Haluk’tan çıkması da herkesi şaşırtmıştı. Meltem bu oyunu bir fırsata çevirip, Haluk’un bıyıklarını kesmesini sağladı. Tüm bunlar olurken, okulların tatil olmasıyla Tuna ve Gönül’de taşınma çalışmalarına başlamıştı. Fakat, Özlem’in sürpriz bir hamlesiyle taşınmaktan vazgeçtiler.