Çocuklar Duymasın Dominant Teyze Öldü Mü? Zeyno Günenç Diziden Ayrıldı Mı?


Güncelleme: 8 Nisan 2018 : 19:25
0

Çocuklar Duymasın son bölümde yine heyecan dolu sahneler izleyenleri bekliyor. Tuna’nın heyecanla Haluk’un yanına gelerek Gönül öldü demesiyle izleyenler olarak oldukça şaşırdık. Şimdi herkesin merak ettiği konu Çocuklar Duymasın’ın dominant teyzesi Gönül öldü mü? Çocuklar Duymasın Gönül diziden ayrılıyor mu? 

Dizinin son bölümünün ardından yayınlanan tanıtım fragmanıyla tüm seyirci hafta boyunca tek bir soruyu merak etti. Haluk ve Meltem’in yakın dostu, Tuna’nın eşi ve Orçun’un annesi Gönül gerçekten öldü mü? Fenomen dizinin fenomen karakterlerinden biri olan Zeyno Günenç diziden ayrılacak mı? 

Tuna,  Gönül’ün rahatsız olduğunu söyledikten kısa bir süre sonra heyecan ve üzüntüyle Gönül’ün öldüğünü söylüyor. Başta Haluk ve Meltem olmak üzere Gönül’ün tüm yakınları aldıkları haber karşısında derinden etkileniyor.  Hatta evde Gönül’ün naaşı için mevlit dahi düzenleniyor. Şimdi gözler bu akşam yayınlanacak yeni bölümde. Çocuklar Duymasın Dominant Teyze öldü mü, Zeyno Günenç diziden ayrılıyor mu? 

Bu konuyla ilgili kulislerde dolaşan iki farklı bir bilgi var. Birincisi Gönül’ün Haluk’tan intikam almak için 1 nisan şakası düzenlediği aslında ölmediği yönünde. Diğer bir bilgi ise Zeyno Gönenç diziden gerçekten ayrıldı. Fakat bizin düşüncemiz gönül ölmedi. Bu durum bir sonraki bölümde ortaya çıkacak. Yani Çocuklar Duymasın dizisinde kimse ölmüyor. Birol Güven iyice reyting odaklı senaryolar yazmaya başladı.

Uzun yıllar boyunca gülmek, eğlenmek ve keyifli dakikalar geçirmek için izlediğimiz diziye, entrika, yalan ve ölüm gibi konuları dahil ederek izleyiciyi çekemeye çalışıyor. Tabi Dominant teyze ölürse izleyenler için büyük hayal kırıklığı olacaktır. Fakat fragmanda Haluk dışında diğer oyuncuların hareketleri olayın 1 nisan şakası olduğunu ortaya koyuyor. Üstelik Tuna gibi panik atak bir insanın Gönül’ün hastalık haberini kahvaltı sofrasında sakinlik içinde haber vermesi zaten işin içinde bir oyun olduğunu gösteriyor. Gönül öldü mü, Dominant teyze diziden ayrılıyor mu soruları 8 nisan pazar 35. bölümde yanıt bulacak.

Çocukları Duymasın dominant teyze olarak tanıdığımız Zeyno Günenç kim?_

22 Haziran 1967 tarihinde İzmit’te dünyaya gelen başarılı oyuncu henüz ilkokul ikinci sınıftayken annesinin yönlendirmesiyle bale eğitimi almaya başlamış ve sonrasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Bursa Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nde üç yıl kadar görev almıştır. Bu kurumdan istifa edip bir yıllığına Kanada Vancouver’a giderek oyunculuk alanında eğitimler alarak kendini geliştirdi. Yurt içi ve Yurtdışında  olmak üzere birçok özel radyoda yapımcı ve sunucu olarak görev aldı. Süheyl Uygur ve Behzat Uygur kardeşlerle “Üç Salakşörler” adlı oyunla üç yıl süren bir turneye ülkenin bir çok şehrinde sahne aldı Çocuklar Duymasın adlı dizideki “Dominant Gönül teyze” rolüyle adını geniş kitlelere duyurdu.

Bir süre ünlü komedyen Okan Bayülgen evli kalan oyuncu 2017 yılında İsviçreli eski balet Gilles Kaner’le evlendi

Çocuklar Duymasın Gönül öldü mü? Çocuklar Duymasın Dominant Teyze öldü mü? Çocuklar Duymasın Zeyno Gönenç diziden neden ayrıldı sorularını sizler için yanıtladık.