Çocuklar Duymasın Alev Kim?


Güncelleme: 18 Mart 2018 : 01:20
0

Bir ekran klasiği olan Çocuklar Duymasın dizisi son zamanlarda genişleyen oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizide Tutku’nun kılık değiştirerek başka bir karaktere bürünmesiyle ortaya çıkan Alev tehlikeli oyunlarına devam ediyor. Peki Çocuklar Duymasın Alev kim? 

Diziye geçtiğimiz bölümlerde dahil olan ve Haluk’la Meltem’i ayırmak için türlü oyunlar yapan Tutku, foyasının ortaya çıkmasıyla Haluk ve Meltem’in çevresinden uzaklaşmak zorunda kalmıştır. Fakat Haluk’a saplantılı bir şekilde aşık olan Tutku ona ulaşmak için yeni planlarını devreye sokar. Meltem ve Haluk’un Emre isminde çocukları olduğunu öğrenir. Ve onu kullanarak Haluk’a tekrar yakınlaşmaya çalışır. Bunun içinde kendi görüntüsünün tamamen dışında bir görünüme bürünür. Ve kendisini Alev olarak tanıtır. Alev, Daha uzun süre dizide boy gösterecek. Bu noktada izleyenler Çocuklar Duymasın Alev kim sorusuna yanıt aradı.

Çocuklar Duymasın Alev rolüyle izleyici karşısına çıkan oyuncunun ismi Gülin İyigün’dür. 18 Şubat 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Üniversite yıllarında başladığı oyunculuğu zamanla profesyonel olarak yapmaya başlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini Kamu Spotu reklamlarında oynayarak yaşamıştır. Ardından 2011 yılında dizi sektörüne giriş yapmıştır.

İlk olarak Tek Başımıza isimli dizi projesinde rol almıştır. Burada göstermiş olduğu performansla Seksenler dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmaya hak kazanmıştır. Akabinde Analı Oğullu, Rumuz Cavidan ve Galip Derviş gibi başarılı dizilerde rol almıştır.

Oyunculuğun yanı sıra Yoga eğitmenliği de yapan Gülin İyigün düzgün fiziği ve güzelliğini Yogaya bağlıyor. Sağlıklı beslenme ve spor alışkanlığı olan güzel oyuncu doğayla iç içe olmayı da seviyor. Şimdilerde Çocuklar Duymasın Alev rolüyle izleyici karşısına çıkan Gülin İyigün hakkında detayları zamanla sizlerle paylaşacağız.

Çocuklar Duymasın Alev kim sorusunu sizler için yanıtladık. Konuyla ilgili  fikir ve düşüncelerinizi sizlerde yorum kısmında paylaşabilirsiniz.