Çocuklar Duymasın 2017 Beton Orçun Kimdir? Aslen Nerelidir?


Güncelleme: 24 Temmuz 2017 : 13:48
2

Beton Orçun bu karakterlerden birisi. Peki Beton Orçun kimdir? Gerçek adı-yaşı-oynadığı diziler? Alp Eren Khamis nerelidir?

Haluk ve Meryem’in komik diyalogları, Haluk’un taşfırın erkeği hareketleri ile eğlenceli hale gelen dizide daha çok farklı karakterler izleyici tarafından ilgi ile izlenmektedir.

Çocuklar Duymasın dizisinde; Sert, aslında ne kadar duygusal olsa da duygularını göstermekten kaçınan, anti romantik, kıskanç Taş Fırın erkeği Haluk ile modern, kariyerinin zirvesinde olan ve romantizm beklentisinden hiç vazgeçmeyen Meltem’in evlilikleri, dostlarıyla ilişkileri, iş hayatları ve ev içi küçük problemleri her zamanki gibi ön plandadır.

Haluk ve Meltem arasındaki ilişkiler ile dizinin diğer karakterleri arasında geçen diyaloglar dizinin ana temasını oluşturmaktadır. Bir çok farklı karakter bulunmaktadır. Beton Orçun merak edilen diğer karakterlerdendir.

Beton Orçun’u canlandıran oyuncu Alp Eren Khamis’dir. Alp Eren, 14 yaşında ve koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. Lübnan asıllı bir baba ve Türk bir annenin çocuğudur. Khamis soyadı Ortadoğu ülkesi olan Lübnan’a ait geleneksel bir soy isimdir. Alp Eren genç bir oyuncu olduğu için henüz hakkında net bilgiler bulunmamakta.

Alp Eren Khamis’in canlandırdığı Beton Orçun karakteri nasıl bire karakterdir? Beton Orçun; Gönül’ün ilk evliliğinden olma oğludur. Orçun bir gamerdır, dünya çapında bir LOL oyuncusudur. Ancak bu yıl TEOG sınavı olduğu için annesiyle büyük bir çatışma yaşar. Gönül, Orçun’un test çözmesini isterken, Orçun internetten oyun oynamaktadır. Aynı zamanda Orçun TEOG yılında okuldan bir arkadaşına aşık olur.

Sizler genç oyuncu hakkında duygu ve düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Alp Eren sizce nasıl bir oyuncu? Önü açık mı? Kariyer basamaklarını zorlanmadan çıkabilir mi?

Çocuklar Duymasın 2017 Merve Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Boyu? <<<tıkla

2 YORUMLAR

Comments are closed.