Cesur Ve Güzel 2017 Mayıs Final Yapıp Bitecek Mi Yoksa Devam Mı Edecek


Güncelleme: 29 Mayıs 2017 : 10:17
57

Star Tv’nin başladığı ilk günden itibaren sürekli zirvede olan dizisi Cesur ve Güzel bu sezon sonunda son olmayacak Dizi yaz sezonunda mola verdikten sonra Eylül döneminde kaldığı yerden devam edecek. kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerinde yer aldığı dizi ilk fragmanları yayınlandığı andan itibaren yoğun bir ilgi ile takip edildi. Dizinin başarılı olacağını öngörmek çok zor olmadı. İki popüler ismi biraraya getiren dizi maliyatli anca garantili bir yapım olmuş oldu.

İki oyuncuyu kadroya dahil etmek beklenenden çok maliyetli olsa da dizinin başarısı düşünüldüğünde buna değdiğini görüyoruz. Reytingleri bu kadar yüksek bir yapımı bitirmek çok mantıklı bir karar olmayacağı için kanal dizinin devam etmesine karar verdi bunun yanı sıra yurtdışında da yayınlanması için birçok ülkeden teklif alan dizinin önümüzdeki sezondan itibaren ülke sınırlarını aşacağı da aldığımız duyumlar arasında.

Hikaye çok hızlı ilerliyor ancak diziye yeni oyuncular dahil edilecek ve senaryo biraz daha genişletilecek. Bir kaç yıl devam etmesi planlanan dizi önümüzde ki sezon aynı başarıyı gösterir mi bilemiyoruz ama iki sezonun anlaşması yapım şirketi ile yapıldı bile. Sizce Cesur ve Güzel ‘in uzun süre devam etmesi seyirciyi sıkar mı siz bu konuda ne düşünüyorsunuz yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Son anda gelen bir haber dizi severler iüzdü. Cesur Ve Güzel dizisi 32. bölümüyle 22 Haziran Perşembe Akşamı Final bölümüyle ekranlara deva edecek. Siz bu kararın doğru olduğunu düşünüyor musunuz? 

57 YORUMLAR

  1. Cesur ve Güzel dizisi benim tek izlediğim ddiziyi.Çok üzüldüm bitmesine,inşallah devam etmesi yönünde kararlarını degistiyiler.

  2. Cesur ve Güzel dizisi benim tek izlediğim ddiziyi.Çok üzüldüm bitmesine,inşallah devam etmesi yönünde kararlarını degistiyiler.

  3. herşeyiyle mükemmel bir dizi perşembe gününü iple çekiyorduk seyretmek bize huzur ve mutluluk veriyor çok seviyoruz perşembe günleri program dahi yapmıyoruz devam etmesi herkes için iyi olacaktır

  4. Son zamanların en güzel yapımcısı senaristinsenaristine oyuncularına sahip bir dizi ayrıca olayda geçen yer ve mekanlarda cok guzel bu kadar başarılı bir ddizi neden biter anlamış değilim bir çok ddizide sonunda ne olabileceğini yada ddevamını tahmin edip şaşırmadık derken Cesur ve guzel dizisinde 1 adım öteki tahmin etmek mümkün değil çünkü çok başarılı bu kadar güzeli bir dizi neden sonlandirildi anlamış değiliz ki daha çok az bölüm cekilmisken?

Comments are closed.