Cesur Ve Güzel 2017 Mayıs Final Yapıp Bitecek Mi Yoksa Devam Mı Edecek


Güncelleme: 29 Mayıs 2017 : 10:17
57

Star Tv’nin başladığı ilk günden itibaren sürekli zirvede olan dizisi Cesur ve Güzel bu sezon sonunda son olmayacak Dizi yaz sezonunda mola verdikten sonra Eylül döneminde kaldığı yerden devam edecek. kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerinde yer aldığı dizi ilk fragmanları yayınlandığı andan itibaren yoğun bir ilgi ile takip edildi. Dizinin başarılı olacağını öngörmek çok zor olmadı. İki popüler ismi biraraya getiren dizi maliyatli anca garantili bir yapım olmuş oldu.

İki oyuncuyu kadroya dahil etmek beklenenden çok maliyetli olsa da dizinin başarısı düşünüldüğünde buna değdiğini görüyoruz. Reytingleri bu kadar yüksek bir yapımı bitirmek çok mantıklı bir karar olmayacağı için kanal dizinin devam etmesine karar verdi bunun yanı sıra yurtdışında da yayınlanması için birçok ülkeden teklif alan dizinin önümüzdeki sezondan itibaren ülke sınırlarını aşacağı da aldığımız duyumlar arasında.

Hikaye çok hızlı ilerliyor ancak diziye yeni oyuncular dahil edilecek ve senaryo biraz daha genişletilecek. Bir kaç yıl devam etmesi planlanan dizi önümüzde ki sezon aynı başarıyı gösterir mi bilemiyoruz ama iki sezonun anlaşması yapım şirketi ile yapıldı bile. Sizce Cesur ve Güzel ‘in uzun süre devam etmesi seyirciyi sıkar mı siz bu konuda ne düşünüyorsunuz yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Son anda gelen bir haber dizi severler iüzdü. Cesur Ve Güzel dizisi 32. bölümüyle 22 Haziran Perşembe Akşamı Final bölümüyle ekranlara deva edecek. Siz bu kararın doğru olduğunu düşünüyor musunuz? 

57 YORUMLAR

  1. Kara sevda dizimiz devam etsin çok seviyorum muhteşem bir yapım ilk bölümünden şimdik yayınlanan bölüme kadar kaliteden heyheyecandam sürükleyiliyi vinden bir şey kaybetmedi devam etmesini candan isteriz herkes çok beğenerek seyrediyor tebrikler tüm kıymetli sanaatçılarımıza hepsinde kutluyorum başarılar diliyorum size

  2. Kara sevda dizimiz devam etsin çok seviyorum muhteşem bir yapım ilk bölümünden şimdik yayınlanan bölüme kadar kaliteden heyheyecandam sürükleyiliyi vinden bir şey kaybetmedi devam etmesini candan isteriz herkes çok beğenerek seyrediyor tebrikler tüm kıymetli sanaatçılarımıza hepsinde kutluyorum başarılar diliyorum size

  3. Hıc bitmesini istemiyorum cunku benim tek izledim dizi ve onu cok biyeniyorum ben diyorum ki bitmesi sezon falali olsun ya ????????????

  4. KESİNLİKLE DEVAM KİM DİYOR KALİTELİ OYUNCU YOK DİYE BAŞROLDEKİ KIVANÇ VE TUĞBA BÜYÜKÜSTÜN TÜRKİYEDE EN İYİ OYUNCULARDAN

  5. Saçma sapan hatta iğrenç diziler devam ederken böyle kaliteli bir dizi neden bitirilir, hiç anlam veremiyorum. Bu diziler oynatılmalı ki halkımızın zevkleri olgunlaşsın.

  6. cesur ve güzel biterse net konuşuyorum bir daha startv’yi birdaha hayatta açmam evde de açtırtmam yazık edilir bu kdar bir diziyi bitirmek o kadar saçma flim varken..?

  7. Hayir ,saka mi yapiyorsunuz ya!Bitemez, bitmemeli!Tum yil bu diziyi izledim.Lutfen ya! BItmesin!

  8. Hiç kaçırmadan,çok severek,perşembe akşamlarını iple çekerek seyrettiğim ender dizilerden biriydi Cesur ve Güzel.Erken final yaptığı için çok üzülüyorum.Kolay kolay yeri dolmıyacak.Dilerim güzel bir son olur.Bunu hakettik.

  9. Çok güzel bir dizi ancak uzayan diziler saçmalama başlıyor ve izlemekten vazgeçiyoruz. Tadında kalsïn.

  10. Hepsi güzel oynuyor bu dizi bitmesin bi ara bozulmuştu ama senaryo topladı dewam etsin.içerdede bitio bari bu bitmesin 2 dizi izliodum kıvanç çok yakışıo tvye tek sarışınımız o tek beğendiğim oyuncu çok gelişti çokta takılırlar tubayla diğer dizilerdeki hep aynı konular bu daha değişik devam edebilir

  11. Bitecek diye üzüldüm ya yüreğime şu serpildi iki tane severek izlediğim dizi vardı biri bitiyor içerde bu bitmesin bari kıvancı ve tubayı sewerek izliyorum biraz kadın ağır ama kıvanç ve baştaki adam tahsin korludağı çok seviyorum? adam güzel oynuo hepsi iyi gerçi ayırmamak lazım da 2 si için izliyorum ben

  12. Star bu sene favori kanalım kesinlikle fazilet hanım ve kızları insanı kendine getiren bir dizi, İstanbullu gelinle keyfim yerine geliyor,kara sevda aşkın adı oldu, cesur ve güzel vazgeçilmez bir şey ooldu bizim için star TV sayesinde her akşamımı iple çekiyorum.lütfen bize bu kad ar bağımlılık yaptırdıkları dizileri bitirmesinler yoksa bizde biteriz.

  13. Çok erken havlu attılar biraz daha başrollerini aşklarını gösterebilirler kıvanç biraz soğuk kalmış eski hali yok

  14. Kesinlikle devam etmeli. Dizideki herkes çok iyi; rolünün hakkını veriyor. Tuba ve Kıvanç çok iyi bir ikili oldu. Bence belirli bir izleyici kitlesine de sahip. Erken veda etmesi bu seyirci kitlesini çok üzecek.

  15. Tek izlediğim dizi.Kesinlikle bitmesini istemiyoru çünkü .Kadrosu çok iyi.Kadroya yazık olacak.Senaristi değiştirmeleri lazım ama.Senaryo iyi başladı ama sonradan bozdu

  16. Ben biteceğini düşünmüyorum be yenerek izliyorum ayrıca kamera tuba ya dönünce orde kalsın kivanc a dün ince orda kalsin istiyorum ekrana bukadar daha yakışan bir cift daha olduğunu düsünmüyorum kesinlikle devam temeli ayrıca katılıyorum senaryo konusunda ama sasirticaz diye gerçeklikten uzaklasilmamali

  17. Bitmesin uzun zamandir bu kadar severek seyretmiştim bir diziyi eğer bu diziyi bitirirlerse star tv’yi bir daha seyretmem.Hem gözüme hem gönlüme hitap ediyor. Kayıtlardan tekrarını bile seyrediyorum hiç bıkmadan.

  18. Kesinlikle devam etmesi gereken bir dizi cok severek izliyorum tek kelimeylen harika
    Izledigim tek dizi Tuba ve Kivanc cok güzel bir ikili basarillarinizin devamini dillerim
    DEVAM DEVAM DEVAM 🙂

  19. Bitmesin devam etsin kesinlikle oyuncular ve kadro müthis ötesi cok iyi kivanc ve tuba sizi cok seviyorum devam

  20. Cesur ve guzel muhtesem.Kivanc muhtesem otesi.Tuba da cok iyi.Bu dizi onumuzdeki yilda devam etmeli.Bir dizi tuyuluyorsa iki sezon surmeli bence 3. Sezon sikar ama.Tabi o heyecan yine devam etmeli.

  21. Güzel bir dizi lakin her şey tadında bırakılmalı Arap saçı gibi uzatılmamalı çok uzarsa sıkar.

  22. Kıvanç Tatlıtuğ’u seyretmek müthiş,kendini geliştiren bir oyuncu . Aşkı Memnu’da seyredemiyordum. Kuzey Güney’le oyunculuğunun zirvesine geldi. Gene de diziyi uzatmak ilgiyi azaltır. Zamanında bitmeli.

  23. Çok güzel bir dizi tabiki kıvanç sayesinde. Gerçi diğer oyuncularda iyi ama kıvanç 1 numara. Kesinlikle bitmesin

  24. Bencede devam etmeli bidaha bu ikisini (tuba ve kivanc)nerde bi araya gelirki ama iguzel bi senaryoyla

  25. Ben cok begenerek izliyorum tum oyuncular cok iyi basroldeki Tuba Buyukustun ve Kivanc Tatlitug her ikisinide izlerken allah ne guzel yaratmis diyorum dizi devam etsin istiyorum

  26. Bence sıkar ben Başladığı günden beri VATANIM SENSİN izliyorum kadro müthiş ?

Comments are closed.