Çarpışma Dizisi Veli Cevher Kimdir? Onur Saylak Oynadığı Diziler ve Karakter Analizi


Güncelleme: 21 Ekim 2018 : 16:49
0

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerinde oynadığı yeni sezon dizisi Çarpışma kasım ayı içerisinde ilk bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin detayları kulislere düşmeye başladı. Karakterler açıklandı ve Veli Cevher karakteri dizinin önemli karakterlerinden birisi olarak karşımıza çıktı.

Dizide Veli Cevher karakterini Onur Saylak canlandıracak. Onur Saylak dizide Kadir Adalı ile karşı karşıya gelecek olan ve senaryonun kilit isimlerinden Veli Cevher karakterini canlandırıyor. Peki Onur Saylak kimdir kısaca kendisini tanıyalım.

Onur Saylak’ın dizideki karakter resmi de ortaya çıktı. Veli Cevher karakterini canlandıran Onur Saylak’ın yeni imajı gerçekten takdire şayan olmuş. Onur Saylak kimdir? Onur Saylak 1977 yılında Ankara’da doğmuştur. Tuğba Büyüküstün ile olan evliliği ile gündeme gelen Onur Saylak 2011 ve 2017 yılları arasında Tuğba Büyüküstün ile evli kalmıştır.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunu olan Onur Saylak kariyerine tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olarak devam ettirmektedir. Aynı zamanda yönetmen ve yapımcı da olan Onur Saylak en son Kürk Mantolu Madonna filmini yönetmiştir. Ancak film bazı aksaklıklar nedeniyle 2019 sonuna ertelenmiştir.

Onur Saylak aslen Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik bölümünde okumuştur. bu bölümde okurken Ankara Üniversitesi siyasal bilgiler fakültesinde Kamu yönetiminde okumaya devam etmiştir. yine bu bölümleri okurken üniversitenin tiyatro topluluğunda yer almıştır. İçindeki oyunculuk aşkı ağır basan Onur Saylak Kamu Yönetimi bölümünü bırakmış Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümüne girmiştir.

OnurOnur Saylak üniversite yıllarında yine Ankara Devlet tiyatrolarında birçok oyunda Yer almıştır. aynı zamanda TED Koleji’nde tiyatro yönetmenliği de yapmış, TRT ekranlarında Hadi Gidelim isimli bir gençlik programını da sunmuştur.