Çarpışma Dizisinde Şok Ayrılık! Hangi İsim Diziye Veda Ediyor?


Güncelleme: 2 Mayıs 2019 : 13:29
0

Perşembe akşamları Show tv ekranlarında yayınlanan Çarpışma dizisinde bir veda yaşayacak.

Show tv’de izleyici ile buluşan başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz, Erkan Can, Ali Sürmeli ve Şebnem Sönmez’in yer aldığı Çarpışma dizisinden hangi ünlü isim ayrılıyor?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, 2 Mayıs Perşembe akşamı 20. Bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Çarpışma dizisinde Kadir Adalı karakterinin annesi rolünde diziye dahil olan Şebnem Sönmez sezon finaline sayılı günler kala veda etmeye hazırlanıyor.

Diziden Bir Veda Daha

Kıvanç Tatlıtığ’un organize şube baş komiseri Kadir Adalı’yı canlandırdığı Çarpışma dizisinde Şebnem Sönmez, Kadir Adalı’nın annesi Asiye rolüyle diziye dâhil olmuştu. Ancak Şebnem Sönmez’in diziye veda edeceği açıklandı.

Çarpışma dizisinin geçtiğimiz bölümlerinde de avukat Selim karakterine hayat veren Mustafa Uğurlu rol gereği intihar ederek diziden ayrılmıştı.

Çarpışma Final Yapacak Mı?

Reytinglerde beklenilen yükselmeyi bir türlü gerçekleştiremeyen Çarpışma dizisinin sezon sonunda final mi yapacağı yoksa önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceği henüz belli değil.

Çarpışma Dizisi

Ay Yapım tarafından Pelin Diştaş ve Kerem Çatay prodüksiyonluğunda hayata geçirilen Çarpışma dizisinin yönetmen koltuğunda deneyimli isim Uluç Bayraktar oturmakta. Dizinin senaryo yazarlığını ise Ali Aydın üstlenmekte.

Çarpışma Oyuncu Kadrosu

Çarpışma dizisinde başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Erkan Can, Hakan Kurtaş, Rojda Demirer, Ali Sürmeli ve Şebnem Sönmez paylaşıyor.

Şebnem Sönmez Kimdir?

Usta aktrist Şebnem Sönmez 5 Haziran 1968 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda eğitimini tamamlayan Şebnem Sönmez daha sonra Dormen Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı. Oyunculuk eğitimleri de veren Şebnem Sönmez, Yaz Tiyatrosu adında bir topluluk da kurdu.

Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM)’ye katılmasıyla geniş kitlelerce tanınan Şebnem Sönmez, Bir Demet Tiyatro’daki Mücver karakteri ile ünlü oldu.

Rol aldığı projeler içerisinde en bilinenleri; Vizontele, Abdülhamit Düşerken, Döngel Karhanesi, Beş Şehir, Aşk Tesadüfleri Sever, Türkan, Dış Kapının Mandalları, Çarli İş Başında, Yedi Numara, Avrupa Yakası, Elveda Rumeli, Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü? Gibi yapımlar yer almakta.