DİZİLERİN SEZON FİNALİ TARİHLERİ BELLİ OLDU!


Güncelleme: 11 Mart 2019 : 23:46
0

Önceki yazımızda, seneye devam edecek dizileri paylaşmıştık. Gelecek yıl da, ekran karşısında olacak dizilerin sezon finali tarihleri netleşmeye başladı. İşte detaylar…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

Başrollerini Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış’ın paylaştığı, belli bir dönemi konu alan Bir Zamanlar Çukurova dizisi seneye de yoluna devam ediyor. 30 Mayıs Perşembe akşamı sezon finali yapması bekleniyor.

AVLU

Kendi adaletini sağlamaya çalışan kadınların hikâyesini konu alan Avlu dizisi de seneye devam edecek. Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray gibi oyuncuların paylaştığı dizi 30 Mayıs Perşembe akşamı sezona ara verecek.

ÇARPIŞMA

Başrollerini Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı Çarpışma dizisinin final yapacağını daha önce duyurmuştuk. 30 Mayıs Perşembe akşamı son bölümüyle ekranlarda olacak.

İSTANBULLU GELİN

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi her bölüm finale adım adım yürüyor. 31 Mayıs Cuma akşamı son bölümüyle seyirciyle buluşacak.

KIZIM

Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Leyla Tuğutlu’nun yer aldığı Kızım dizisi de 31 Mayıs Cuma akşamı sezona ara verecek diziler arasında geliyor.

ARKA SOKAKLAR

13 senedir kesintisiz bir şekilde devam eden Arka Sokaklar seneye de ekran karşısındaki yerini alacak. Başrollerinde, Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi oyuncuların bulunduğu yapım 31 Mayıs Cuma akşamı sezon arası verecek.

GÜLPERİ

Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrolünde olduğu Gülperi dizisi de, bu sezon büyük ilgi gören diziler arasında yerini alıyor. 31 Mayıs Cuma akşamı sezon tatiline girecek.

Diğer dizilerle ilgili bilgi geldiğinde bildireceğiz.