Avlu 42. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 10 Mayıs 2019 : 15:35
0

Star Tv ekranlarında yayınlanan Avlu dizisi 41. Bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Dizinin son bölümünün finali nefes kesti. Şimdi Avlu’nun  42. yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Avlu’nun son bölümü aksiyon ve heyecan dolu dakikalar yaşattı. Hapishane kırmızı alarma geçti. Azra’nın intikamı almak isteyen Deniz fırsat kovalıyordu. Deniz hedefine doğru yürümektedir. Zerrin, Özlem ve Kudret arasında ise ipler gerilmektedir. Deniz Azra için  “Ona bir şey olmasın ne olur… Limanım o benim.” Diyerek ağlıyor. Deniz, kargaşa arasında istifade Zerrin’in ofisine girmiş.

Deniz Zerrin’in Zeynep’e olan bağlılığını kullanarak Zerrin’i çıldırtıyor. “Zeynep yaşasaydı senden nefret ederdi.” der. Zerrin ise sinirlenerek “Kardeşimin adını ağzına alma, öldürürüm seni.” der. Deniz iyice Zerrin’in üzerine giderek “Hastasın sen. Zeynep senden nefret ederdi.” der. Zerrin küplere biniyor ve sinirden eli ayağı titriyor.

 AVLU 42. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV’nin sevilen dizisi Avlu’nun 42. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız.

Avlu 41. Son Bölümde Neler Yaşandı?

Murat’ın esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluşunun sebebini Zerrin den bilen Deniz tüm dikkatini ona kitlemiş. Zerrin de  olacaklara karşı tüm önlemlerini almıştır. Hazırladığı planlar için zaman kolluyordur Zerrin. Oktay ve Murat ile oynadığı oyundan sonra sırada kimin acımasız planlara kurban gideceği merak konusudur.

Zerrin Tolga önüne çıkan engelleri aşarak bir sonuca ulaşır fakat g o kadar planlı ve programlı hareket ediyor ki yaptığı hiçbir şey ters tepmiyor.  Ancak Zerrin’in başına gelecek  olanlar pek de hoşuna gitmeyecektir.

Oktay  nasıl bir tehlikenin içine sürüklendiğinden habersizdir olacakları bekliyordur. Tolga’nın bulduğu ipucu onu tahmin bile edemeyeceği bir noktaya sürükler.