Avlu Dizisi Final Yapmıyor mu?


Güncelleme: 6 Mayıs 2019 : 20:54
0
Avlu

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi isimlerin paylaştığı sevilen diziden sevindirici haber geldi izleyicisine. İşte detaylar..

Avlu Son Bölümde Neler Yaşandı? 40.Bölüm Özeti!

Murat’ın esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluşu Deniz’in tüm dikkatini Zerrin’e yöneltmesine sebep olur. Fakat Zerrin de karşıt hamlelerini hazırlamıştır. Oktay ve Murat’tan sonra tehlikeli oyunun sıradaki kurbanı kimdir?

Avlu Final Yapacaktı Ama? Dizi Final Yapmıyor mu?

Başladığı günden bu güne dek büyük bir hayran kitlesine ulaşan Avlu dizisinin yapımcısı Hayri Aslan yaptığı açıklamada dizinin yeni sezonda da kaldığı yerden devam edeceğini açıklarken, dizinin yeni sezonda farklı bir kanalda olma olasılığını da sözlerine ekledi. Böylece dizi bu sezon final değil sezon finali yapacak.

Limon Film’in Yapımcısı Olduğu Diziler Hangileri?

Sevilen yapım şirketinin yapımcılığını üstlendiği diziler Avlu, Savaşçı, Koca Koca Yalanlar, Şevkat Yerimdar, Kırlangıç Fırtınası, Aşk ve Gurur, Poyraz Karayel, Hayat Sevince Güzel, Göç Zamanı, Kara Ekmek ve Kalbim Ege’de Kaldı gibi diziler olmuştur.