Avlu 41. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? ‘Azra Ölüyor Mu?


Güncelleme: 3 Mayıs 2019 : 15:41
0

Avlu’da Neler Oluyor ‘ Zerrin’in Hain Tuzağı’!

Star Tv’de yayınlanan beğeniyle takip edilen dizinin dün akşamki bölümünde yaşananlar  nefes kesti. Avlu  yayınlanan 41. bölüm fragmanında Zerrin’in kurduğu tuzak ile Azra ölümle pençeleşiyor. Deniz’in Azra’yı bulsa da durumun kötü olduğu görülen Azra ölecek mi soruları akılları karıştırıyor. Zerrin’i ise sonunu getirecek olan şey ne? Tüm bunların cevapları dizinin 41. bölümünde bulacağız. Peki, Avlu dizisinin 41. Yeni Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AVLU 41. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Avlu 40. Bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin izleyenleri merakla 41. bölüm fragmanı bekliyordu.  Avlu 41. bölüm fragmanını izlemek için Tıklayınız.

Avlu 40. Bölümünde Neler Yaşandı?

Murat’ın son nefeste Oktay’ın ölmediğini söylemesi Zerrin’i çileden çıkarıyor. Necdet ile birlikte Murat’ın cesedini bagaja koyan Zerrin’in yolda başlarına hiç ummadıkları bir olay geliyor. Necdet’in tuzağından habersiz olan Deniz mahkeme için yola çıkıyor. Oğuz, Zerrin’in kardeşi ile ilgili çok önemli bir konuyu konuşmak için geliyor.

 AVLU 40. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Zerrin’den  Beklenen İtiraf Geliyor!

Yemeğin sonlarına doğru Murat içkinin de etkisiyle sarhoş olmuştur. Zerrin mutfaga giderek hamlesi için zamanını beklemektedir. Ancak Murat Zerrin’e gitme otur der. Belinden tabancasını çıkarıp masanın üstüne koyar. Zerrin silahı görünce ne olduğunu anlamaz ve korkar. Murat ise  Zerrrin’e Nihal’i sen mi öldürdün” diye sorar. Zerrin’in bir gözü tabancada bir gözü de duvar saatinde dikkatli bir şekilde zaman doldurur. Vaktin geldiğini anladığında ise   Murat boğazını tutarak öksürmeye başlar. Zerrin keyifle onu  seyrederken,  itiraf etmeye başlar “Evet, onu ben öldürdüm” der. Murat gittikçe kötüleşir ve son bir hamle yapar. Silahı eline alarak Zerrin’e doğru uzatır. Ancak silahın tetiğini çekecek gücü bulamaz kendisinde. Fırsatı dahi olmadan düşer kalır.