Avlu Dizisi Final Yapıyor! İşte Avlu’nun Biteceği Tarih


Güncelleme: 29 Nisan 2019 : 22:49
0
Avlu

Star tv‘nin beğenilen dizilerinden Avlu sezon sonunda ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Demet Evgar‘ın baş rolünde yer aldığı ve Perşembe akşamları Star tv ekranlarında izleyici ile buluşan Avlu dizisinden kötü haber!

İddialı kadrosu ve cesur senaryosu ile televizyon ekranlarında yayınlanan en iddialı dizilerden biri olan Avlu sezon sonunda final yapma kararı aldı.

İşte Final Tarihi

Avlu dizisinin yapımcıları dizinin 30 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak 44. bölümü ile ekranlara veda edeceğini açıkladı.

Bir Zamanlar Çukurova Etkisi

İki sezondur Star tv ekranlarında diziseverler ile buluşan Avlu dizisi son sezonda düşük reytingler alarak yapımcılarını hüsrane uğratmıştı. Aynı gün atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin büyük reyting başarısı karşısında düşen reytingleri karşısında final kararı almaktan kaçamadı.

Geçtiğimiz sezon yayınlandığı gün oldukça başarılı reytingler alan Avlu dizisi bu sezon Bir Zamanlar Çukurova’nın yayın hayatına başlaması ile büyük düşüş yaşadı. Birbirinden iddialı dizilerin yer aldığı Perşembe akşamları Avlu reyting yarışında beklenen başarıyı gösteremedi.

Avlu dizisinin güçlü oyunculuklara ve iddialı senaryosuna rağmen düşük reytingleri nedeniyle önümüzdeki sezon yayınlanmamasına karar verildi.

Avlu dizisinin yeni bölümü 2 Mayıs Perşembe günü Star tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Avlu Dizisi

Perşembe akşamları Star tv ekranlarında yayınlanan Avlu dizisinin yapımcılığını Limon Film üstlenmekte. Avlu’nun yönetmen koltuğunda ise Yüksel Aksu, Hülya Gezer ve Şafak Bal birlikte oturmakta.

Avlu dizisinin senaryosunu Özlem Havuzlu ve Ahmet Köseoğlu birlikte kaleme alırken dizinin müzikleri ise Sertaç Özgümüş ve Aytaç Özgümüş’e emanet.

Avlu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Avlu dizisinin baş rollerinde ise; Demet Evgar, Ceren Moray, Deniz Barut, Nursel Köse, Nergis Öztürk, Kenan Ece, Ushan Çakır, Çağdaş Onur Öztürk, Onuryay Evrentan Atasalihi, Tuğrul Tülek, Ayten Uncuoğlu, Şeyla Halis, Ertan Saban, Ayça Damgacı ve Selen Seyven yer almakta.

Avlu Dizisi Konusu

Avustralya dizisi Wentworth’un yasal uyarlaması olan “Avlu” yılların sağır kaldığı adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişinin hikayesidir. Dizide mahkum kadınların, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve hukuklarıyla verdikleri yaşam mücadelesi konu edilmektedir.