Çarpışma 21. Bölüm İlk Sahnesinde Neler Oluyor?


Güncelleme: 3 Mayıs 2019 : 16:01
0

Yapımını Ay Yapım’ın, yapımcılığını üstlendiği yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar’ın oturduğu, senaryosunu Ali Aydına emanet olan  Çarpışma dizisinin  Show TV ekranlarında yayınlanan Ay Yapım’ın, yapımcılığını üstlendiği yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar’ın oturduğu, senaryosunu Ali Aydına emanet olan  Perşembe akşamlarının vazgeçilmez aksiyon dizisi  Çarpışma’nın dün akşam yayınlanan 20. bölümünü  dizinin takipçileri soluksuz izledi.

20. Bölümünde; Veli’nin Kadir’e, Zarif’in Cansız olmadığının yalan olduğu fikrini aklından silemeyen Kadir bu aklını karıştıran şeyin peşinden gitti. Şüphelerinin doğru olduğunu anlayan Kadir’in, Zarif’in gerçekte Cansız olduğunu öğrendiği ve bölümün finalinde de Haydar, Kadir ve Cansız’ın ve adamlarının karşı karşıya kaldı. Bölümün final sahnesi merakta bırakırken dizinin takipçileri merakla yeni bölümü bekliyor.

Çarpışma dizisi 21. yeni bölümüyle 9 Mayıs 2019 Perşembe akşamı Show TV’de olacak.   Dizinin son bölümünün ardından yayınlanan 21. Bölümün ilk sahnesi ise sosyal medyada çok konuşuldu. ‘Çarpışma dizisinin 21. Bölüm ilk sahnesinin izlemek için tıklayınız..

Murat Karaca Kimdir?

Çarpışma 21. yeni bölüm ilk sahnesi yayınlandı. Kadir yeni bölümün ilk sahnesinde bir gerçekle yüzleşiyor. 7 yaşında ateşli bir silahla öldürülen bir ağabeyi olduğu öğrenen Kadri ne yapacak? Peki Murat Karaca kim? Bu soruların cevabı Çarpışmanın yeni bölümlerinde öğreneceğiz. Çarpışma’nın 21. bölümünde yeni bölümünde neler olacak? Çarpışma 9 Mayıs 2019 Perşembe akşamı Show TV ekranlarında yayınlanacak.

 Çarpışma Reyting Oranları Nasıl?

Show tv’nin başarılı yapımı Çarpışma yayınlandığı günden beri çok fazla takipçi kazansa da sosyal platformlarda en çok konuşulan dizi olmasına rağmen reyting oranlarında bir türlü kanalın beklentisini karşılayamadı.  2 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan bölümü ise kanalın yüzünü güldürdü. Çarpışma dizisi 20. bölümüyle; ABC1’de yüzde 4.08 rating  ve yüzde 9.39 izlenme payı, AB’de yüzde 3.53 rating ve yüzde 9.01 izlenme payı, Total’de ise yüzde 2.61 rating  ve yüzde 6.26 izlenme payı elde etti.