ÇARPIŞMA DİZİSİNDE KADİR’İN BABASI ORTAYA ÇIKIYOR!


Güncelleme: 26 Şubat 2019 : 22:15
0

Perşembe akşamları Show’da yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu’nun yer aldığı Çarpışma dizisine yeni bir isim dâhil oldu. Kadir’in babası geliyor.

ALİ SÜRMELİ CANSIZ KARAKTERİNİ OYNAYACAK!

Geçtiğimiz bölümlerde, Kadir’in annesi olarak oyuncu Şebnem Sönmez diziye dâhil olmuştu. Bu hafta yayınlanacak bölümde de, kendisini kundakta bırakan annesini Kadir yıllar sonra karşısında görecek. Ancak, yenilikler bu kadarla da sınırlı kalmayacak. Kadir’in babası Cansız’da ekibe dâhil olacak. Son yayınlanan bölümde Kadir, hücre evi saldırısını Cansız’ın yaptırdığını öğrenip peşine düşmüştü. Karakteri kimin canlandıracağı da çok merak ediliyordu. Ali Sürmeli, Kadir’in babası Cansız rolüyle Çarpışma ekranlarında olacak. Şimdi Ali Sürmeli kimdir? Daha öne hangi dizilerde yer aldı? Açıklayalım.

ALİ SÜRMELİ KİMDİR?

Oyuncu 7 Nisan 1959 tarihinde Bingöl’de dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden 1985 yılında mezun olmuştur. Devlet Tiyatrosu’nun yanında, Dostlar Tiyatrosu ve Sokak Tiyatrosu gibi sahnelerde görev almıştır. Sinema dünyasına girişi ise, 1988 yılında Dönüş adlı filmle olmuştur. 1995 yılında “Sokaktaki Adam” rolü ile SİYAD ödülünü almıştır. 2000’de, Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “Filler ve Çimen” sinema filmiyle “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü almaya hak kazanmıştır.

OYNADIĞI DİZİLER

1999 yılında başrolünü Kenan İmirzalıoğlu’nun oynadığı Deli Yürek dizisinde “Turgay Atacan” karakterine hayat verdi. 2003’de başrolde Gülben Ergen’in bulunduğu Hürrem Sultan dizisinde “Kanuni Sultan Süleyman” karakterini başarıyla canlandırdı. 2005 yılında, başrolünde Beren Saat ve Mahsun Kırmızıgül’ün yer aldığı Aşka Sürgün dizisinde oynadı. Kuzey Rüzgarı, Fırtına, Baba Ocağı, Beyaz Karanfil ve Servet rol aldığı, diğer bazı diziler arasında bulunmaktadır.