Çarpışma Dizi Kıyafetleri ve Markaları Zeynep ve Cemre’nin Kıyafetleri Markası Fiyatı


Güncelleme: 22 Kasım 2018 : 21:27
1

Kıvanç Tatlıtuğ ile Elçin Sangu’nun yeni dizisi Çarpışma yayın hayatına başladı. Çarpışma dizisinin konusu oldukça ilgi çekici; 4 aracın birbiri ile çarpışması ile Komiser Mahir’in olaya dahil olmasını hikaye edilecek olan çarpışma dizisinin oyuncu kadrosu dizide çalan şarkıların yanında dizide giyilen kıyafetler de merak konusu oldu.

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Zeynep karakterine hayat veren Elçin Sangu ve Zeynep’in avukatı Cemre karakterine hayat veren Melisa Aslı Pamuk‘un giydiği kıyafetler ve markaları çarpışma dizisinin en çok araştırılan konuları arasına girdi. Biz de çarpışma dizisi Zeynep ve Cemre’nin giydiği kıyafetler ve markalarının fiyatlarını sizler için bu sayfadan paylaşmaya karar verdik.

Çarpışma dizisinde Cemre karakterine hayat veren Melisa Aslı Pamuk dizide Zeynep’in avukatı olarak izleyici karşısına geçti. Melisa Aslı Pamuk yani çarpışma dizisi Cemre karakteri 1991 yılında Hollanda’da dünyaya gelmiş bir 76 boyunda güzelliği ile genç erkeklerin gözdesi konumundadır.

Melisa Aslı Pamuk Miss Turkey yarışması 2011 yılı birisindir. Birçok dizide rol alan oyuncu en son Hayat verdiği Asu karakteri ile kara sevda dizisinde geniş kitlelerce tanındı. daha önce Cemre’nin oynadığı diziler ise Kurt Seyit Şura dizisinde Ayşe karakteri Yer Gök Aşk dizisinde Sevda larak Ulan İstanbul dizisinde ise Zeynep karakterini Hayat vermiştir.

Çarpışma dizisi Zeynep ise dizide galibin kızı Leyla’nın da annesi olarak seyirciyle buluştu. Galip yüzünden kızının kaçırılmış olması Zeynep’i harekete geçirir. Kızı Leyla’yı bulmak için elinden geleni yapacaktır. Çarpışma dizisi Zeynep karakteri yani Elçin Sangu birçok dizide rol almış yetenekli bir oyuncudur.

Elçin Sangu Mersin Üniversitesi Opera bölümü mezunu olarak eğitimini tamamlamış Daha sonra birçok kez mankenlik yapmis reklam filmlerinde boy göstermiştir. çarpışma dizisi zeynep karakteri için ise birçok oyuncuya teklif götürülmüş en son Elçin Sangu da karar kılınmıştır.

Çarpışma dizisi başlayınca oyuncuların giydiği kıyafetler merak edildi. çarpışma dizisi 1 bölüm de giyilen kıyafetler. Çarpışma dizisi Zeynep’in giydiği kıyafetler ve markaları ve Çarpışma dizisi Cemre’nin giydiği kıyafetler ve markaları. Merak ettiğiniz kıyafetleri yorum kısmından bizlerle paylaşırsanız bizde bulabildiğimiz ölçüde Hangi marka, fiyatı nedir? gibi Çarpışma dizisinde giyilen kıyafetlerin markaları ve fiyatlarını buradan sizlerle paylaşabiliriz.

Sizden gelen sorular:

Elçin Sangu’nun giydiği siyah önden fermuarlı elbise markası:

Henüz açıklanmadı…

1 YORUM

Comments are closed.