Çarpışma Dizi Müziği Çalan Tüm Şarkılar


Güncelleme: 6 Aralık 2018 : 23:51
0

Bugüne kadar ekrana getirdiği tüm projeleri reyting rekorları kıran Ay Yapım, yeni dizisi Çarpışma için geri sayımda. Oyuncu kadrosu ve senaryosu dışında dizilerin müzikleri de izleyenler tarafından merak edildi. Çarpışma dizi müziği çalan tüm şarkılar anında sitemizde yer alacaktır.

Çarpışma Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Rolleri

Daha önce Yaprak Dökümü, Ezel, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, Karadayı, Medcezir, İçerde ve Kara Sevda gibi reytingler alt üst eden dizilerin yapımcılığını üstlenen Ay Yapım 2017-2018 sezonu için birbirinden iddialı projelerini ekrana getirmeye devam ediyor.

Yayın hayatına devam eden Çukur ve Ufak Tefek Cinayetler’den sonra yeni projesi Çarpışma, ekrana gelmek için gün sayıyor. Kanalından oyuncusuna, yönetmeninden senaristine kadar tüm detaylarıyla hazırladığı Çarpışma dizisinin detayları netleşmeye başladı. Dizide en çok merak edilen araştırılan konulardan birisi de Çarpışma dizi müziği çalan şarkılar oldu.

Dizi severlerin kalbine dokunacak, etkisine alacak ve ekrana bağlayacak bir proje olduğunun sinyallerini veren Ay Yapım, Çarpışma dizisinin müzikleriyle de özel olarak ilgileniyor. Çarpışma dizisi oyuncu kadrosu büyük merakla beklenirken dizinin yönetmenliği Hilal Saral gibi usta bir isim üstlenecek.  Hilal Saral’ın yönetmenliğini yaptığı, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Çarpışma dizi müziği ve şarkıları çok yakında sitemizde yer alacak.

Hilal Saral daha önce, Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kurt Seyit Ve Şura, Kara Sevda gibi başarılı yapımların yönetmenliğini yapmış usta bir isim.

Çarpışma Dizisinde çalan şarkılar sayfasına gitmek için aşağıdaki bağlantı kullanın:

Çarpışma Dizi Müziği ve Şarkıları