Bizim Hikaye Müjde Kim? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 16 Eylül 2017 : 09:17
4

Bizim Hikaye dizisi ilginç hikayesi ile izleyici ile buluştu. Dizide Rahmet’in arkadaşı Müjde karakteri oldukça beğenilen karakterler arasında gösteriliyor. Genç yetenek performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte detaylar.

Dizide eve destek olmak için ders veren Rahmet yeni öğrencisi Müjde ile onun evinde buluşmaktadır. Müjde annesi ile tek başına kalmaktadır. Babaları onları terk etmiştir ve büyük ihtimal başka bir kadınla yaşamaktadır. Ara sıra sanki hiç boşanmamış gibi eve gelip yemek yemektedir.


Bizim Hikaye Dizisi Tufan Kim? Gerçek adı-Oynadığı Diziler


Müjde annesine göre daha dominanttır. Babasını sevmemektedir. Rahmet’e aşıktır ve bunu belli etmekten de çekinmez. Bizim Hikaye Müjde‘yi canlandıran oyuncu kimdir? Gerçek adı nedir?

Bizim Hikaye dizisinde Müjde’yi canlandıran oyuncu genç yetenek henüz sektörde yeni olduğu için hakkında pek fazla bilgi bulunmamaktadır. Genç oyuncunun ismi Serra Pirinç‘tir. Genç oyuncunun menajerliğini Rezzan Çankır yapmaktadır.

19 Haziran 1997 doğumlu olan Serra Pirinç Tiyatro Teras Oyunculuk Atölyesinde eğitim almıştır. Rezzan Çankır Menajerlik ajansına bağlı olarak çalışan Serra bu alanda henüz yenidir. Bizim Hikaye genç oyuncunun ilk tecrübesi diyebiliriz. Genç oyuncu hakkında tüm bilgileri hazırladıktan sonra haberimiz güncellenecektir. Sizler oyuncu hakkında bildiklerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bizim Hikaye Müjde (Serra Pirinç) Hakkında Bilgiler

Serra Pirinç, 1997 Yalova doğumludur. 2 yıl önce üniversite okumak üzere İstanbul’a taşınmıştır. Bahçeşehir Üni. okul öncesi öğretmenliği öğrencisidir. Oyunculuk sevdasına kapıldığında etraftaki kursları araştırmış ancak hiçbirine tam olarak ısınamamıştır. Daha sonra bir arkadaşı aracılığıyla Tiyatro Teras’la ve Arnavut yönetmen Shyqyri Caushaj’la (Şüküri Çavuşay) tanışmış. Kısa sürede Tiyatro Teras’ı çok sevmiş, benimsemiş ve oranın ilk öğrencilerinden olmuştur.

Shyqyri Caushaj’dan yoğun şekilde birebir eğitim almaya başlamış ve onun yönlendirmeleri ve yüreklendirmeleriyle gerek sahne üzerinde gerek kamera önünde çokça pratik yapmıştır. Hızla gelişmiş ve Bizim Hikaye dizisi için girdiği auditionı kazanmıştır. Diziye başladıktan sonra Shyqyri Caushajla oyuncu koçluğuna devam etmiş ve Tiyatro Teras’ın sahnelenecek ilk oyununda oynamaya hak kazanmıştır ancak set yoğunluğu sebebiyle provalara yetişememiş ve kadrodaki yerini başka bir oyuncuya bırakmıştır. Profesyonel hayatında çok başarılı olacağına inandığımız Serra’ya hayatında başarılar dileriz.

Bizim Hikaye Müjde (Serra Pirinç) Resimleri

 

4 YORUMLAR

    • Genç oyuncunun ismini araştırıyoruz. Henüz ulaşamadık. Ulaştığımız zaman haberimize eklenecektir.

Comments are closed.