Bizim Hikaye Hatun Kimdir? Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 21:23
0
Bizim Hikaye Hatun Kimdir?

FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başladığı ilk günden bugüne seyirciyi hem komedisiyle hem de dramıyla etkilemeyi başaran, Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Verda Pars ve Ebru Hacıoğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturduğu sevilen dizi bu akşam 52.bölümüyle ekrana geldi.

Peki 52.bölümde neler yaşandı? Neler olacak? İşte tüm bu soruların cevabı..

Bizim Hikaye 52.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Barış, Filiz’i Nihal’in kurduğu tuzaktan kurtarmaya çalışırken yalnız değildir. Bütün Elibol’lar Filiz için Barış’ın yanında bir araya gelirler. Elbirliğiyle Nihal’i alt etmeye çalışırlarken beklenmedik bir yerden gelen yardım tüm dengeleri değiştirir. Ancak Barış’ın aileden gizlediği bambaşka bir gündemi daha vardır ve çabaları tüm itirazlara rağmen sonuç verir. Barış ve Filiz hayatlarının en mutlu gününü yaşarlarken, kaderin onlar için neler hazırladığından habersizdirler. Tam kazandıklarını düşündükleri anda, Nihal’in yaptığı bir hamle büyük bir felakete neden olacaktır.

Bizim Hikaye Hatun Kimdir? Oynadığı Diziler Hangileridir?

Bizim Hikaye dizisinde hastanedeki kargaşa sahnesinde ortaya çıkan oyuncunun dizideki ismi Hatun gerçek ismi ise Elvan Boran’dır. Oyuncu 1 Ocak 1977 Kayseri doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oynadığı dizilere baktığımız zaman ise Maral, Kalp Atışı ve  Hayat Yokuşu gibi dizileri görüyoruz.

Bizim Hikaye dizisinde konuk oyuncu olarak yer alsa da Fikri ile birlikte etkili bir komedi ve heyecan yaşatacakları kesin şimdiden.