Bizim Hikaye Final mi Yapacak? Ne Zaman Bitecek?


Güncelleme: 6 Ekim 2017 : 15:02
3

Fox Tv’nin 2017-2018 sezonu için hazırladığı ve yayın akışına soktuğu dizi Bizim Hikaye oldukça sevildi ve ciddi reyting oranları almaya başladı. Dizinin takipçilerini ise şuanda bir merak sakmış durumda. Acaba Bizim Hikaye kaç sezon devam edecek? Ne zaman bitecek, final yapacak? Gibi sorular tüm dizi severlrr tarafından merak ediliyor. Konuya sizler bir açıklık getirelim dedik.

Fox tv ekranlarında Med Yapım şirketi tarafından hazırlanan dizi Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğinde ekranlara geliyor. Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın paylaştığı dizi Fox tv’nin favori yapımları arasına girmeyi başardı. Konusu, mekan seçimi ve oyunculuğu ile dikkat çeken dizi bir uyarlama yapım.

Dizi ABD’de ekranlara gelen Shameless dizisinin Türkiye uyarlaması olarak ekranlara geliyor. Daha 4. Bölümü yayınlanan dizi son 2 bölümdür zirvrnin sahibi. Hem genç oyunculara yer verilmesi, hem hikayede aşkın, komedinin yer alması dizinin geniş bir kitleye hitap etmesini sağladı. 7den 70e büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin ne zaman biteceği merak ediliyor.

BİZİM HİKAYE TUTTU MU, İZLENİR Mİ?<<<Tıkla

3 YORUMLAR

Comments are closed.