Bizim Hikaye Dizisindeki Hikmet Nejat Uygur Kimdir?


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 11:38
0

Bizim Hikaye dizisi Perşembe gecelerine iz bırakan bir dizi. Fıx Tv kanalının son 2 sezondur en iddialı, en istikrarlı olan dizilerinden ve çok sayıdahayran kitlesi bulunuyor. Dizi ünlü yabancı dizi Shamless dizisinden uyarlama ama çok daha soft hali. O dizide yer alan kimi karakterler yok ve ana karakter yumuşatılmış durumda. Ama yine de çok sevilen, çok izlenen bir dizi var karşımızda. Dizinin ana kahramanlarına bayılmayan adeta yok gibi ama bir de dizinin yan karakterleri var ve onlar da ciddi anlamda hatırı sayılır bir fan kitlesine sahip.

İşte onlardan bir tanesi de Hikmet karakterine hayat veren Nejat Uygur. Adı da soyadı da hiç yabancı değil, değil mi? Gelin dilerseniz kafanızda merak edilen soruların yanıtını vermeye çalışalım.

Daha Yakından Tanıyalım

Öncelikle dizide canlandırdığı Hikmet karakterinden bahsetmek gerekir ise ailenin lisede okuyan biraz sorunlu, biraz içine kapanık olan bir karakteri. Ailenin en duygusal bireylerinden bir tanesi. Abisi Rahmet ne kadar sorumluluk sahibi ise o da o kadar tam tersi.

Geçen sezon ablasını bir hayli üzmüş evli ve kendisinden yaşça büyük olan bir kadına aşık olmuş başına büyük belalar açmış sonrasında ise Ankara’ya özel bir okula gönderilmişti. Bu sezon ise diziye hızlı bir dönüş yaptı ve evlendi. Üstelik sevgilisi de hamileydi.

Dizide canlandırdığı karakter böyle ama gerçek hayatta o ülkemizde tiyatro camiasının usta ismi Uygur ailesinin üçüncü nesil tiyatro sanatına gönül vermiş bireylerinden. Nejat Uygur tipinden de anlaşılabileceği üzere ki babasına çok benziyor Behzat Uygur’un oğlu. 1995 İstanbul doğumlu. Kendini üne kavuşturan sadece adını aldığı Nejat Uygur’un torunu olması değil. Çektiği kısa videolar ile Vine sosyal medya sitesinde oldukça popüler olmuş birisi. TED İstanbul Koleji mezunu.

Kolej sonrası eğitim hayatına devam etmeyen ve tamamen sinema, tiyatro ve televizyona yönelen Nejat Uygur’un ilk dizisi ise Bizim Hikaye. Canlandırdığı Hikmet rolü ona çok sayıda hayran kitlesi kazandırmış durumda ve mesleğinde emin adımlar ile ilerlemeye devam ediyor.

Uzun zaman içinde iyi bir oyuncu olacağı ise kesin.