Bizim Hikaye Dizisinde Ayrılık Şoku! Neler Oluyor?


Güncelleme: 27 Aralık 2018 : 20:19
0

Bizim Hikaye dizisinde ayrılık şoku. Fox Tv’de oldukça fazla bir izlenim ve seveni olan dizide ayrılık şoku izleyicileri de şaşırttı. Dizi karakterlerinden Tülay’ın hayatını oynayan profesyonel oyunculardan “Nesrin Cavadzade” bu akşam izleyenlerine veda etmeye hazırlanıyor.

Tülay Diziden Neden Ayrılıyor?

Tülay karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade neden ayrılıyor? Yaklaşık 2 sezon televizyonlarda perşembe günü gelen dizide şok etkisi yapan ayrılık, Bizim Hikaye’nin yapım şirketi ‘MED Yapım’ın paylaştığı tivitle ortaya çıktı. İzleyenleri şok eden paylaşılan tivit ise şu şekil.

“Sevgili oyuncumuz #NesrinCavadzade bu akşam #BizimHikaye’ye veda ediyor. 53 bölümdür canlandırdığın Tülay karakteriyle hikayemize renk kattın. Seni ve gülen yüzünü unutmayacağız. En kısa sürede yepyeni bir Med Yapım projesinde yeniden birlikte olmak üzere… Hoşçakal Tülay…”

Bizim Hikaye Dizisi Oyuncusu “Tülay” Nesrin Cavadzade Ayrılıyor mu?

Bizim Hikaye dizisinin başrol oyuncularından Burak Deniz ve Hazal Kaya bu diziye oldukça ün kattı. Sevilen oyunculardan olan Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye dizisinin 53. Bölümünde ayrılıyor.

Cavadzade, bu akşam 53. bölümüyle ekranlara gelecek Bizim Hikaye’nin kadrosuna veda etti.