Bizim Hikaye Dizisi 52.Bölüm Özeti,Neler Oldu?


Güncelleme: 21 Aralık 2018 : 09:32
0
Barış ve Filiz Evlendi

Fox TV’nin vazgeçilmez dizilerinden biri olan Bizim Hikaye dizisi enfes ve yepyeni bölümleri ile haftaiçi her perşembe günü saat 20.00 da yayınlanıyor nefes kesen bölümleri ile karşınıza çıkan BİZİM HIKAYE dizisinin yeni bölümlerinde neler oldu neler yaşandı çok merak ediliyor.

Bizim Hikaye Dizisi 52.Bölüm

Bizim Hikaye Dizisi 52.Bölüm Özeti,Neler Oldu?

Bizim Hikaye dizisinin 51. Bölümünde Filiz yaşadıklarına daha fazla dayanamayarak hastalanmıştı ve hastaneye kaldırılmıştı, başta sevgilisi ve sözlüsü olan  Barış olmak üzere Tülay ve Tufan, Rahmet, Hikmet ,Çiçek, İsmet Fikret,Kiraz babası onları tanıyan herkes oldukça üzülmüştü bu duruma. Filiz kardeşlerine hem anne hem baba olmuştu .Bir yandan da evlilik hayalleri üzerine yeni yeni adımlar atmaya çalışıyordu .Ayrıca kardeşlerinin okul masrafı evin geçimi gibi konular içinde atölyesini ayakta tutmaya çalışıyordu .Ve başına gelen talihsiz olayların bazılarında da borçları vardı bunları ödemeye çalışıyordu ama bunlara ne yazık ki  yenik düştü ve hastalandı. Barış ona çok kızmıştı. Ama daha sonra Filiz’in durumunun iyiye gitmesi üzerine herkes rahat bir nefes aldı ve mutlu oldu kardeşleri de ablalarından özür diledi başına gelenlerin sebebi bizdik diye.

Barış ve Filiz Evlendi

52 bölümde neler oldu şimdi gelin ona bakalım Bizim Hikaye’nin 52.bölümünde Nihal Barış’a beraber oğulları Savaş’ı da alıp Amerika’ya gitme  teklifi sundu ve biletleri uzattı. Barış kabul etmedi ve Filiz ‘in ailesi ile işbirliği yaptı Filiz’in dolandırıcılıktan gözaltına alınıp ceza almaması için çaba göstermek konusunda ortak karar verdiler. Nihal ve Selim aralarındaki anlaşmayı bozdular.

Bu arada Barış ve Filiz nikah günü aldılar ve düğün yapma kararı aldılar. Düğünleri oldu. Barış ‘ın yeni tuttuğu evde tatlı bir düğün yaptılar,  çok eğlendiler.Filiz gözyaşları içinde ailesinden ayrıldı. Barış onu teselli etti.  Bu arada Selim Nihal hakkında  suç duyurusunda bulunma kararı verdi. Ama işler onun  umduğu gibi olamayacak çünkü Nihal’in avukatı gelip dosyayı aldı.

Barış Kaza Yaptı

Ve Nihal savcılığa dosyayı verip Filiz’i hapse artıracaktı Barış ise ona yetişmek için aşırı hız yaptı kaza yaptı, acaba Barış ölecek mi?  Ayrıca Deniz ile Derin’in anne ve babası yurt dışına gitti ve Deniz ise bu esnada çok hastalandı. Derin bunun Rahmet yüzünden olabileceğini düşündü. Deniz Rahmet’e aşık olduğunu itiraf etti.