BİZİM HİKÂYE BİTİYOR MU?


Güncelleme: 9 Şubat 2019 : 20:07
0

Başrollerde, Hazal Kaya ve Burak Deniz’in yer aldığı, Perşembe akşamları Fox ekranındaki yerini alan Bizim Hikâye dizisinin biteceği söyleniyordu. İşte detaylar..

SEZON SONU FİNAL YAPABİLİR!

İzlenme oranlarının bir artış, bir düşüş gösterdiği Bizim Hikaye dizisi 2019 haziran dönemine final yapabileceği düşünülüyor. Bu sezonun sonuna kadar devam edeceği biliniyor. Eğer final kararı alınırsa, sezon sonunda gerçekleşmesi tahmin ediliyor. Şimdi en son bölümde neler oldu? Hatırlayalım.

56.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI!

Dizinin geçtiğimiz Perşembe akşamı yayınlanan 56.bölümünde şaşırtıcı gelişmeler meydana geldi. Filiz, Hikmet’in durumunu öğrendi. Kardeşini kurtarmak için kendini tehlikeye atan Barış’ı da sıyırmak için uğraşması gerektiğini anladı. Bu durum Barış’ın kimliğini saklamasını da iyice zorlaştırdı.

CEMİL BARIŞ’I GÖRDÜ!

Cemil, Barış’ın yaşadığına ilk de inanmak istemedi. Ama karşısında görünce şaşkına döndü. Tutuklamak zorunda kaldı.

NİHAL BARIŞ’IN ÖLDÜĞÜNE EMİN OLDU!

Merve’nin sayesinde, Nihal sonunda Barış’ın gerçekten öldüğüne emin oldu. Mezardaki cesetle yapılan DNA testi yüzde 99 oranında uyumlu çıktı. Ancak, gerçekten inandı mı? Yoksa inanmış gibi mi yaptı? İlerleyen bölümlerde anlayacağız.

BARIŞ VE MERVE ARASINDA DUYGUSAL BİR KONUŞMA YAŞANDI!

Merve’nin eline, Barış’ın daha önceden yaptırdığı kardeşlik testi geçti. Barış geldiğinde, “Biz resmen kardeşiz” diyerek sonucu ona uzattı. Barış ise emin olmak için başka şansı olmadığını öne sürdü. Sonrasında, ilk defa abi kardeş olarak aralarında duygulu bir konuşma geçti. Merve, küçüklüğünden beri yaşadığı zorluklardan bahsetti. Gözlerinin dolması da dikkatlerden kaçmadı. Barış ise, “Artık abi kardeş olacağız. Senin hiçbir suçun yok” diyerek ona destek olurken ekrana yansıdı.

FİLİZ KENDİSİNDEN SAKLANANLAR YÜZÜNDEN SİNİRLENDİ!

Filiz, Hikmet’in yaptıklarını sakladıkları işleri çıkılmaz hale getirdikleri için tüm ailesine tavır aldı. Ayrıca, Barış’ın da kendisinden sakladığı şeyler olduğunu öğrenince deliye döndü. Herkese bir ders vermek için harekete geçti.

FİLİZ’İN HAYATI TEHLİKEDE!

Bölüm sonunda, Hikmet’in kaçırdığı çocuğun babası Filiz’i takip edip köşeye sıkıştırdı. Filiz ise kaçmaya çalışırken yanlış bir harekette bulundu ve adamın itmesiyle kendini yerde buldu.

Yeni bölüm fragmanı için tıklayınız.