Bizim Hikaye 46. Bölüm Özeti Bizim Hikaye 47. Bölüm Fragmanı Neler Yaşandı?


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 00:48
0

Bizim Hikaye 46. Bölüm Özeti sizlerle.. 46. bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye 47. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kiraz’ın ortalıktan kaybolması herkesi alarma geçirmiş dört bir koldan yürütülen aramalar sonuç vermedikçe Filiz delirecek noktaya gelmiştir. Her şeyden habersiz olan Barış ise mesafeli de olsa Filiz’le iletişim halinde kalabilmenin rahatlığıyla tüm dikkatini oğlunun sağlığına vermeye çalışmaktadır. Ancak hiç beklemediği anda gelen bir telefon, onun bu kararını ters yüz etmiştir.

Bizim Hikaye Barış’ın Okuduğu Sen Yüzüne Sürgün Olduğum Kadın Şiiri

Bizim Hikaye Barış’ın Okuduğu Sen Yüzüne Sürgün Olduğum Kadın Şiiri

Kiraz’ı içine düştüğü çıkmazdan kurtarma çabası, Filiz’le Barış’ı bir kez daha bir araya getirir. Başlarda sorun olmadığını düşünseler de kısa sürede aralarındaki mesafeyi korumakta zorlandıklarını fark ederler. İkisinin arasındaki çekim, Selim’le Barış arasında büyük rezalet çıkmasına neden olunca Filiz bu duruma bir dur demesi gerektiğini fark eder.

Bizim Hikaye 46. Bölüm Özeti İzle.. Bizim Hikaye 46. Bölümde en çok izlenen sahneler..

Bizim Hikaye 47. Bölüm Özeti: Filiz’in Selim’le yakınlaştığını gören Barış duygularını kontrol etmekte zorlanmaya başlar. Filiz ise verdiği kararın arkasında durmak için çaba sarfetmektedir. Ancak nereden çıktığı belli olmayan bir şiir ikisinin de duygularını karmakarışık etmeyi başarır. Filiz bu karmaşada kendine bir yol çizmeye çalışırken Rahmet’in büyük yalanının ortaya çıkmasıyla bir kez daha yıkılır. Bu Rahmet’in tepe taklak yuvarlamaya başlamasına neden olurken Filiz daha Rahmet’in şokunu üstünden atamadan kendini büyük bir mucizenin ortasında bulur

Bizim Hikaye 47. Bölüm fragmanı 1. Tanıtım

Bizim Hikaye 47. Bölüm fragmanı 2. Tanıtım

Bizim Hikaye’de Barış’ın Büyük Çıkmazı

Bizim Hikaye’de Barış’ın Büyük Çıkmazı

Her persembe günü Fox’ta saat 20.00’da sevenleri ile buluşan Bizim Hikaye adlı dizi bir kaç bölümdür başrol oyuncularından biri olan Barış isimli karakterin düştüğü büyük bir çıkmaza..