Bizim Hikaye’de Barış’ın Büyük Çıkmazı


Güncelleme: 15 Kasım 2018 : 18:27
0

Her persembe günü Fox’ta saat 20.00’da sevenleri ile buluşan Bizim Hikaye adlı dizi bir kaç bölümdür başrol oyuncularından biri olan Barış isimli karakterin düştüğü büyük bir çıkmaza tanıklık ediyor.

Barış bir tarafa bakınca oğlunu görüyor bir tarafa bakınca da sevdiği kadını Filiz’i görüyor. Oğlunun annesi değildir sevdiği kadın. Ne oğlundan vazgeçebiliyor ne de oğlu Savaş’tan. Dramatik bir cok sahneyle karşımıza çıkan Barış gibi aynı acıyı çeken diğer bir karakterde Filiz’dir. Filiz bir yandan Kiraz ve Fikret isimli kardeşlerinin ergenlik problemleri ile uğraşırken minik kardeşi İsmet’in bakımları ile ilgilenmekte öte yandan ailesine yeni bir üye daha girmiştir o da diğer kardeşi Hikmet’in karısıdır. Bu gelin hanım aynı zamanda hamiledir. Ama bebek kardeşi Hikmet’ten değildir herkes Hikmet’ten bilmektedir bebeği.

Gelin hanım Zeynep bu küçük evde alkolik bir kayınpeder, 5 kardeş, 1 eş, birde Filiz’in hapisteki arkadaşı ile bu eve sığmadıklarını düşünür bu yüzden devamlı problemler çıkarır. Filiz yeni bir atölye açmıştır ve bu işe onu yüreklendiren kişi de avukattır. Avukat Filiz’e duygusal anlamda git-gide bağlanmaya başlar. Ancak Filiz’’in hala Barış’ı sevdiğini düşünmektedir bir türlü Filiz’e duygularını dile getirme fırsatı bulamamaktadır.

Bir yandan Filiz bir yandan oğlu arasında bir çıkmazda kalan doktor Barış’ın dramı, bir yandan atölye, kardeşler, baba.. BİZİM HİKAYE’DE BARIŞ’IN BÜYÜK ÇIKMAZI..

Barış bir tarafa bakınca oğlunu görüyor bir tarafa bakınca da sevdiği kadını Filiz’i görüyor. Oğlunun annesi değildir sevdiği kadın. Ne oğlundan vazgeçebiliyor ne de oğlu Savaş’tan.

Dramatik bir cok sahneyle karşımıza çıkan Barış gibi aynı acıyı çeken diğer bir karakterde Filiz’dir. Filiz bir yandan Kiraz ve Fikret isimli kardeşlerinin ergenlik problemleri ile uğraşırken minik kardeşi Ismet’in bakımları ile ilgilenmekte öte yandan ailesine yeni bir üye daha girmiştir o da diğer kardeşi Hikmet’in karısıdır. Bu gelin hanım aynı zamanda hamiledir. Ama bebek kardeşi Hikmet’ten değildir. Filiz yeni bir atölye açmıştır ve bu işe onu yüreklendiren kişi de avukattır. Avukat Filiz’e duygusal anlamda git-gide bağlanmaya başlar. Ancak Filiz’’in hala Barış’ı sevdiğini düşünmektedir bir türlü Filiz’e duygularını dile getirme fırsatı bulamamaktadır.

Bir yandan Filiz bir yandan oğlu arasında bir çıkmazda kalan doktor Barış’ın dramı, bir yandan atölye, kardeşler,baba, Barış çıkmazında kalan Filiz…

Bizim Hikaye nefes kesen bölümleri ile her hafta saat 20.00’’da Perşembe günü Fox’ta sevenlerini bekliyor bizce kaçırmayın.