Bir Zamanlar Çukurova Züleyha Kim? Gerçek Adı Ne? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 11:03
0

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Züleyha kim? Gerçek adı nedir sevgilisi kim,Kaç yaşında memleketi neresi gibi sorular dizi başlar başlamaz meraklıların dikkatini çekti. Dizide Züleyha karakterine hayat verecek oyuncu için bir çok oyuncu ile görüşülmüş fakat kesin karar vermekte oldukça zorlanılmıştı. Doğru karar vermek çok ta geç olmadı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi Züleyha kim?  Gerçek adı ve kısaca hayatı haberimizin devamında.

İstanbulda çekimleri başlayan dizi seti Adana ‘da devam ediyor. Yönetmen Faruk Teber in üzerinde çalışmalarını yürüttüğü Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Oyuncuları titizlikle seçildi. Başrol oyuncuları ile anlaşma sağlanması çalışmaları biraz daha hızlandırdı. İlk olarak Vahide Perçin ile anlaşma sağlandı daha sonra Dizide Vahide perçin’in oğluna hayat verecek oyuncu Murat Ünalmış ile el sıkışıldı.

Bir Zamanlar Çukuova dizisinde Yılmaz ile büyük bir aşk yaşayan ve zengin çiflik sahibi Hünkar Hanımın yakışıklı oğlu Murat’ın bir anda gönlüne giren Züleyha karakterinin gerçek adı nedir? Züleyhanın gerçek adı Hilal Altınbilek. Bir Zamanlar Çukuova Züleyha karakterinin gerçek adı Hilal Altınbilek, 1991 yılında İzmirde dünyaya gelmiştir.

[kirmizitext]Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Oyuncu Kadrosu-Kim Kimdir? <<<tıkla[/kirmizitext]


Bir Zamanlar Çukurova Demir Kim? Gerçek Adı Oynadığı Dizler Sevgilisi hakkındaki Bilgiler