Bir Zamanlar Çukurova Hünkar Ölecek mi? Vahide Perçin Diziden Ayrılacak mi?


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 11:00
0

Bir zamanlar Çukurova dizisinde heyecan dorukta. fragmanı yayınlanmasıyla izleyiciler Hünkar hanımın ölüp ölmeyeceğini merak etti. Yılmaz hapisten kaçtı her şeyi öğrenmesi ile soluğu Hünkar hanımın yanında aldı. Peki Yılmaz Hünkar öldürecek mi? geçtiğimiz bölüm Yılmaz buradan çıkar çıkmaz Yemin ederim seni öldüreceğim dediği kişi Hünkar Hanım mıydı?

Yılmaz mahkemede verilen idam kararını karşılık temyize gitmek için müdüre dilekçe gönderdi müdür Adana’yı arayıp Hünkar hanıma sordu dilekçeyi işleme sokayım mı yoksa iptal mi edeyim diye Hünkar anımda O benim artık himayem de değil iptal edin imha edin dedi dilekçeyi Müdür de yırttı.

Tabii bu arada Yılmaz’ın arkadaşı olacak gariban çocuk orada cam siliyordum ve bütün konuşmaları 11 dinledi. İşi bitip kurşuna geri döndüğünde Yılmaz’a müdürün dilekçesini yırttığını ve Hünkar diye biriyle görüştüğünü anlattı. Bunun üzerine Yılmaz bir şeyleri anlamaya başladı. Ve o arkadaşı ile bir plan yaptı.

Koğuşta bir mesele çıkarıp kargaşadan arkadaşının kendisini şislemesini istedi. Yılmaz koğuşta parasını bulamıyor Muş gibi davranarak Koğuş arkadaşlarına sataştı. Kavga çıkardı ortalığı karıştırıp arkadaşı planladıkları gibi Yılmaz’ı şişledi.

Bundan sonra da revire alınan Yılmaz revirden bir yolunu bulup kaçmayı başardı. Ve gittiği yer direkt Adana Çukurova’daki Konak’ın yolunu tuttu. Ve nefesler tutuldu Yılmaz Hünkar hanımın kafasına silah dayadı. Hünkar hanım ise korku icindeydi. Acaba bir zamanlar Çukurova dizisi Hünkar hanım ölecek mi Diziden ayrılacak mı diye merak edildi. fakat bir zamanlar Çukurova dizisi izleyicileri içiniz rahat olsun Hünkar Hanım Ölmeyecek Vahide Perçin diziden ayrılmayacak. dizinin reytingleri bu denli güzel giderken dizinin başrol oyuncusu vahide Perçin diziyi bırakacağını düşünmüyoruz.