Bir Zamanlar Çukurova 11 Ekim 5. Bölüm Analizi ve Yorumu-Neler Yaşandı?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 11:53
1

Bu bölümde her zaman olduğu gibi yavaş başladı ancak ara sahneler ile geçen bölümlerden daha fazla heyecan verildi.

Dizide Yılmaz ile Züleyha’nın abi kardeş olmadığını öğrenecek bi Saniye ile Şermin kaldı. Bu bölümde beni sıkan olay her olayda ağlayan bir Gülten izledim. Bölümün yarım saati Gülten’in ağlamaları ile geçti.

Bu bölümde dikkat çeken iki olay vardı; Yılmaz’ın elini kolunu sallaya sallaya İstanbul’dan Adana’ya gelmesi ve koskoca konağa hiç kimse farketmeden girip Hünkar hanıma bıçak çekmesi.

Gerçekten anlam veremediğim ikincisi olay ise Demir’in her ne kadar bey bile olsa jandarmaya girip bir mahkumu dövüp kafasına silah dayanmasına rağmen arkadaşı yetişmese jandarmanın hiçbişey yapmamış olması oldu.

Dizinin bu bölümünde olumlu yanları yok mu? Tabiki var! Her bölüm aynı şeyi söylemekten sıkılmadık. Harbiden Vahide Perçin bu diziye bam başka bir hava katıyor. Bu bölümde ağırbaşlı olması ve bu evde kararları ben veririm edası ile Demir’le konuşma sahnesi gerçekten etkileyiciydi.

Yine Züleyha’nın Şermin’i bozarken ki yüz hareketleri tam bir profesyonele yakışır cinsten. Demir gerçekleri ahırda anlatırken öyle bir rol kesti ki sanarsın Hünkar ilk defa Demir’den öğrendi Züleyha ve Yılmaz’ın sevgili olduğunu.

Yine bu haftada İzlenme oranlarında zirvedeki yerini korudu. Bir Zamanlar Çukurova 11 Ekim reytinlerini [kirmizitext]buradan[/kirmizitext] öğrenebilir ve 18 ekim 6. Bölüm fragmanını ve özetini de [kirmizitext]buradan[/kirmizitext] takip edebilirsiniz.

Comments are closed.