Bir Zamanlar Çukurova 6. Bölüm Fragmanı 18 Ekim Perşembe Özeti


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 14:15
1

Bir Zamanlar Çukurova dizisi heyecan dolu bir bölümle bir haftayı daha bitirdi. Bir Zamanlar Çukurova 18 Ekim perşembe günü 6. bölümü ile seyircisiyle yeniden buluşacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak, 6. Bölüm fragmanı ve özeti sizler için yazımızda.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha, Yılmazına kavuşmak için çiftlikten kaçmıştır. Onun yokluğunu hisseden Demir ise çiftlikte ateş püskürmeye başlamıştır. Züleyha’nın kaçışı Demir’in bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmıştır. Züleyha hiç beklemediği bir anda Demir’den tokat yemiştir.

Hünkar hanım ise olayların farklı gidişatı karşısında şok olmuş ne yapacağını şaşırmıştır. Tedirgin bir şekilde atacağı adımı, adımları düşünmektedir. Hünkar Hanım yapmış olduğu bu oyunla doğru bir şey mi yaptı yoksa yanlış mı yaptı bilmemektedir. Ancak oyuna devam etmek zorunda olduğunun bilincindedir.

Yılmaz ise uzun süre ayrı kaldığı Züleyhasına kavuşma ümidi ile hapishaneden kaçar. Kaçış sonrasında çiftliğe gelen Yılmaz bıçağı Hünkar’ın boğazına dayar. Züleyha’yı görmek isteyen Yılmaz, Hünkar’ı tehdit eder. Diğer taraftan Gaffur ise son anda yetişir ve yılmaz’ın kafasına vurarak onu etkisiz hale getirmiştir.

Hünkar ve Gaffur, Yılmazı jandarmanın önüne koyarlar. Yılama tekrar yakalanır. Diğer taraftan Gaffur Hünkar’ın canını kurtarmasının ödülünü alır. Çiftlikteki yerini sağlamlaştırdığını düşünür. Ancak Demir bey çiftlikteki üretimden kaynaklı sorunların sebebini Gaffurdan bilir.

Hünkar Demir’i ikna eder ve Gaffur çiftlikten kovulmaz. Demir’in herşeyi bildiğini Hünkar öğrenir ve az da olsa rahatlar. Yılmaz cephesinde ise işler daha kötüdür. Yılmaz tabiri caizse yaralı bir aslandır. Önüne kim çıksa parçalayacak gibidir. Demir’in gerçek yüzünü öğrenen Yılmaz onu öldürmek için yemin içmiştir. Yılmaz yakalanırve tekrar İStanbul’a götürülür ama bu seferde kavga anında hapiste yangın çıkar ve Yılmaz’ın haberi öldü olarak gider.

Yılmaz şimdi sadece öcünü almak için Adana’ya gidecektir. Ancak bu sefer daha sakin adımlarla yoluna devam edecektir. Demir’i kendi işi ile vuracaktır. Yılmaz, Çukurova’nın en zenginlerinden birisinin yanına girecek onun bir nevi evladı olacak ve tüm mirasına konacaktır. Daha sonra Demir’in Fransa’da okuyan amca kızı ile evlenecek ve Demir’in mirasına da ortak olacaktır. Demir’i tarımda yaptığı çalışmalarda köşeye sıkıştıracak ve onu fakirleştirerek Çukurova tarihinden silecektir.

Yani ben de tüm senaryoyu paylaştım. Hepsini bir  anda söylemesem iyiydi 🙂 Neyse elimizde çok bilgi var. Hepsi sırası geldiğinde paylaşıcaz. Merak ettiğiniz sorular varsa alalım. Yorumlarınızı bekliyoruz. Fragman ne kısa zamanda eklenecektir.

[kirmizitext]Bir Zamanlar Çukurova 11 Ekim 5. Bölüm Analizi ve Yorumu-Neler Yaşandı? <<<tıkla[/kirmizitext]

Bir Zamanlar Çukurova 6. Bölüm Fragmanı

Demir’in Gerçek Yüzünün Ortaya Çıktığı An; “Senin o Parmağını Keserim”

1 YORUM

  1. Admin hepsini söylediğiniz için çok teşekkürler ?? kısa özet için çok teşekkürler ? elinize sağlık. Devamını bekliyorum ?

Comments are closed.