11 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları / Bir Zamanlar Çukurova mı Bizim Hikaye mi?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 10:58
0

Yine bir perşembeden merhaba. 11 Ekim 2018 Perşembe günü Bizim Hikaye ve Bir Zamanlar Çukurova’nın rekabetine sahne olacak. Reyting sonuçlarında hangi dizi zirveyi alacak, merak ediliyor. 11 Ekim Perşembe reyting sonuçları ve analizleri yazımızın devamında.

11 Ekim Perşembe günü birisi online platformda olmak üzere 4 dizi ekranlara gelecek. Avlu, Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye ve Yaşamayanlar. Günün en iddialı dizisi Bir Zamanlar Çukurova, Avlu ve Bizim Hikaye reytinglerde yakın puanlar alıyorlar.

Tabi atv’nin Bir Zamanar Çukurova dizisinin her 3 kategoride de açık ara liderliği dikkatlerden kaçmıyor. Onu Avlu ve Bizim Hikaye takip ediyor. [kirmizitext]Geçtiğimiz haftanın reytingleri[/kirmizitext]ne baktığımızda şöyle bir tablo ile karşılaşıyoruz.

AB grubunda Bir Zamanlar Çukurova 1. Bizim Hikaye 3. Avlu ise 4. S ırada. ABC1’de ise sıra değişmiyor ve 1.Bir Zamanlar Çukurova, 2 Bizim Hikaye ve 4. Sırada Avlu yer alıyor. Totalde, Bir Zamanlar Çukurova 1. Bizim Hikaye 2. Avlu 3.sırada kendisine yer buluyor. Avlu’nun reytingleri geçtiğimiz sezonla karşılaştırıldığında biraz düşmüş gibi.

Bizim Hikaye’nin de izlenme oranları geçtiğimiz sezona göre düşmüş gözüküyor. Bir Zamanlar Çukurova yeni bir dizi ama hikayesi ve kurgusu ile bizleri içerisine çekmeyi başardı ve kısa sürede izlenme oranları açık ara arttırdı. Şuanda diğer dizilere fark atan bir reyting oranına sahip. Örneğin total sonuçlara baktığımızda 11,17 ile birinci olmuş. Onu takip eden en yakın rakibi Bizim Hikaye ise 2.sırada 5,99 reyting oranı almış. Gördüğünüz gibi 5 puan fark atmış.

11 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

11 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? 11 Ekim Perşembe günü de bu tablo değişmeyecek gibi. Yine Bir Zamanlar Çukurova’nın liderliği ile reyting tablosu şekillenecek ve onu Bizim hikaye ve Avlu takip edecek. Resmi sonuçlar açıklandığında yazımıza eklenecektir. Sizlerin favori dizisi hangisi, 11 ekim Perşembe günü hangi diziyi izleyeceksiniz?

Total’de Bir Zamanlar Çukurova 11.2 reytingle 1., Bizim Hikâye 6.27 reytingle 3., Avlu ise 6.19 reytingle 4. olmuş.