Beni Bırakma dizisi 119. bölüm özeti 27 Eylül Perşembe neler olacak?


Güncelleme: 26 Eylül 2018 : 16:50
1

Beni bırakma dizisi Zeynep ve Emre’nin buluşmasına tanıklık edecek olan sahneler ekranlara gelecek mi? Beni bırakmaz heyecan dolu bölümleriyle evlerimize konuk oluyor 27 Eylül Perşembe günü ekranlara gelecek olan 119 bölümü merakla bekleniyor. 119 bölüm fragman ve özeti sizler için yazımızda…

Zeynep büyük uğraşlar sonucunda Emre’ye yaklaşmış ancak Emre ile birebir görüşme fırsatı bulamamıştır. Emre yaraladır. Zeynep bir fırsatını bulmuş Emre’ye yaklaşmıştır. Emre ise Zeynep’in kolundan tutup fısıltıyla Zeynep dediğinde Cellat ve adamları bir anda uyanmış ve Zeynep’i köşeye sıkıştırmışlardır. Zeynep çok zor bir karar aşamasındadır.

Kendi canı ile Emre’nin canı arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Zeynep için uçurumun kenarında olmak gibidir. Bora ise boş durmamış Suriye geçme planlar yapmıştır. Ancak bu planlar Cansu yüzünden suya düşmüştür.

Aslan Meltem’in hareket ve tavırlarından şüphelenir Ancak bunu belli etmez ve Meltem’in iyi niyetli haline inanmış gibi yapar. Meltem’in gerçek yüzü aslan tarafından ortaya mı çıkacaktır?

Beni Bırakma dizisi 119 bölüm özeti

Zeynep, Emre’nin tutulduğu mahzende yakalanmaktan son anda kurtulur. Öldürülmeyi bile göze alıp Cellat ve adamlarının karşısına korkusuzca dikilir. Cellat, Zeynep’in bu cesareti karşısında ne yapacaktır? Zeynep, öldürücü iğneyi Emre’ye değil gizlice kendisine enjekte eder. Kurtulmaları için 2 saat süresi olan Zeynep ne yapacaktır?

Sıla, Rüstem’in Tarık’ı gömeceğini anlamış paniklemiştir. Ne yapacağını bilemez halde Rüstem’i durdurmaya çalışır ama başarılı olamaz. Rüstem kazdığı çukurun olduğu yere doğru giderken yolda aracı arızalanır. Peki Sıla Rüstem’in Tarık’ı diri diri gömmesini engellemeyi başarabilecek midir?

Bora ile Cansu jandarma karakoluna getirilmiştir ve ifadeleri alınır. Bora, Zeynep’e geç kalmasının suçlusu olarak gördüğü Cansu ve Esin’e çok öfkelenir. Bora, Cansu’yu kaçırmadığını ikna edip yoluna devam edebilecek midir?

Comments are closed.