Beni Bırakma 79. Bölüm Özeti 26 Nisan Neler Olacak?


Güncelleme: 25 Nisan 2018 : 02:14
0

Beni Bırakma 79. bölüm yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. İşte Beni Bırakma 79. bölüm özeti ve tüyoları..

Zeynep’e yaklaşmanın yollarını arayan takıntılı aşık Bora Zeynep’in duygusal boşluğundan faydalanır. Zeynep günlerdir Emre’den haber alamayınca Bora’dan yardım istemiştir. Zeynep’in hala Emre’nin peşinde olması Bora’yı daha da çileden çıkarır. Fakat Zeynep’e gerçek yüzünü göstermeyen Bora ona yakınlaşmak için türlü numaralar dener.

Beni Bırakma 79. Bölüm Özeti

Zeynep Emre’nin kendisi için tam bir kahramanlık peşinde olduğundan habersiz onun için endişelenmektedir. Emre Zeynep’e tüm bu komploları kuran Yeliz’in peşine düşer. Esin’in iş birliği yaptığı ve Zeynep’e escort damgası vuran Yeliz’i bulacak ve Zeynep’in masumiyetini herkese ispatlayacaktır. Zeynep’in resimlerinin paylaşıldığı siteyi kuran kişinin Yeliz olduğunu öğrenen Emre, onu bulmadan dönmeyecektir.

Emre Yeliz’e ulaştığı andan itibaren Zeynep’le mutlu bir hayatın kapılarının açılacağını ve artık mutlu olmak için önlerinde hiç bir engelin kalmayacağını düşünür. Zeynep ve Emre için mutluluk çok yakındır.

Meltem ise sinsice adım adım uyguladığı planında başarılı olmuştur. Tarık ve Sıla tam da evliliklerini açıklamak üzere Sayar ailesinin karşısına çıktığında Meltem’in eve gizlice girip fitilini ateşlediği planı sayesinde bütün aile Tarık ve Sıla aşkına karşı çıkar.

Yapayalnız kalan Esin ise hatalarıyla yüzleşmek yerine her şeyi ailesi için yatığını fakat onların bunu anlamadığını düşünerek yine kendini haklı görmektedir. Fakat yanında ne kızı ne de Vedat vardır. Esin, Hülya ve Vedat’ı samimi bir şekilde görünce çılgına döner. Ve Vedat’ın ondan ayrılmak istemesinin asıl sebebi olarak Hülya’yı görür. Bundan sonra Esin’in yeni hedefi Hülya’dır. Esin, Vedat ve Hülya’nın arasını bozmak için hemen harekete geçer. Hülya ve Esin arasında gizli bir rekabet başlar. Zeynep ve Cansu’nun kardeş olduklarını öğrenmelerine kısa bir süre kaldı.

Zeynep’in Emre’nin planından habersiz bir şekilde onu hayatından tamamen çıkartmak istemesi Bora’nın işine yarayacak. Bora fırsattan istifaden Zeynep’in bu duygusal boşluğunu  doldurmak için çabalayacak. Ona dostça yaklaşan ve her an yanında olduğunu belli eden Bora, Emre ve Zeynep aşkında yine büyük bir engel olacak.

Sıla ve Tarık aşkı ise aşkları karşısındaki en büyük engelle karşı karşıyadır. Bu sefer Seher hala da bütün hatanın Sıla’da olduğunu ve Meltem’in tüm bu yaşananları hak etmediğini düşünmektedir. Meltem planında yine başarılı olmuştur. Sayar ailesini arkasına almayı başarmıştır. Artık Meltem için yeni bir dönem başlamıştır.

Beni Bırakma 79. bölüm özeti ve tahminlerini sizler için paylaştık.