Beni Bırakma 77. Bölüm Özeti 24 Nisan Neler Olacak?


Güncelleme: 21 Nisan 2018 : 01:30
0

Beni Bırakma 77. bölüm 24 nisan salı aynı saatinde ekrana gelecek. Beni Bırakma 77. bölüm özeti henüz yayınlanmadı fakat biz 77. bölümle ilgili tahmin ve tüyoları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Beni Bırakma 77. Bölüm Özeti 24 Nisan Neler Olacak?

Zeynep ve Emre arasındaki engeller yavaş yavaş kalkmaya başlamıştır. Zeynep Emre’nin kendisine yaşattıklarını düşünerek ondan uzak durmak istese de kalbi buna izin vermez. Şimdi aşklarının önündeki tek engel Emre’nin babası, Zeynep’in annesidir. Emre sevdiği kadının masumiyetini herkese ispatlamak için her yolu deneyecek.

Tarık ve Sıla cephesinde her şey yolunda gidiyor. Tarık Sıla’ya romantik bir evlenme teklifi ederek onu dünyanın en mutlu kadını yaptı. Fakat mutlulukları çokta uzun sürmeyecek. Tarık’a takıntılı bir şekilde aşık olan ve onu tekrar elde etmek için elinden gelen her şeyi yapan Meltem bu sefer çok tehlikeli bir plan için harekete geçer. Sıla’nın bu güçlü yönünü gördükten sonra Tarık ve Sıla aşkının önüne hangi engel gelirse gelsin mutlaka aşacaklarını anlamış olduk.

Esin ise çok yalnız kalmıştır. Ne Vedat ne de Cansu ona karşı eskisi gibi değildir. Vedat Esin’le aynı ortamda aynı evde kalmaya bile tahammül edemez. Hülya’ya hala aşık olduğunu anladığımız Vedat, bu sırada Hülya ile görüşmek onunla konuşmak için fırsat kollayacaktır. Hülya ve Vedat arasındaki gerçekler daha uzun süre ortaya çıkmayacak. Fakat Cansu ve Zeynep’in kardeş olduklarını bir an önce öğrenmeleri gerekiyor.

Diğer taraftan Seher Hala, Sıla ve Tarık arasında yaşananları en başından öğrenmek için Sıla’nın köyüne gider. Seher Halanın köyde öğrendikleri tüm dengeleri değiştirmeye yetecektir. Peki Seher halanın öğrendiği bu sır ne? Tarık zaten en başından Sıla ile onu kurtarmak için evlendiğini anlatmıştı. Şimdi hangi gerçek Seher halanın tutumunu değiştirecek?

Esin tüm kötülüklerinin ortaya çıkmasıyla herkes tarafından tek tek dışlanmıştır. Fakat ne olursa olsun oyunlarına son vermemiştir. Esin Bora’nın hassas noktasını çok iyi bildiği için ona Emre ve Zeynep’in samimi görüntülerini çekerek Bora’ya gösterir. Bora Zeynep’i tekrar kazanmak için Esin’le iş birliği yapmayı kabul edecektir. Yeni bir şer ittifakı böylece kurulmuş olacak.

Şimdi Emre ve Zeynep’i daha zor günler bekliyor.

Beni Bırakma 77. bölüm özeti en kısa zamanda güncellenecektir.