Beni Bırakma 73. Bölüm Özeti 18 Nisan Sıla Nerede?


Güncelleme: 16 Nisan 2018 : 02:47
0

Beni Bırakma 73. bölümü ile 18 nisan çarşamba Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. En kısa sürede Beni Bırakma 73. bölüm özetini sizlerle paylaşacağız fakat öncesinde bizler bölümle ilgili tahminlerimizi sizlerle paylaşacağız. 73. bölüm özeti kısa süre içinde haberimizde yer alacak.

Beni Bırakma hakkında çıkan final haberlerini yalanlar bir şekilde yoluna başarıyla devam ediyor. Dizi gündüz kuşağı programları arasında en çok izlenen dizi olma özelliğini koruyor. Beni Bırakma dizisinin yeni sezonda da ekrana gelmeye devam edeceğini söyleyebiliriz.

Beni Bırakma 73. Bölüm Özeti 

Beni Bırakma dizisinde Sıla ve Tarık için her şey yoluna girecek derken Sıla’nın Tarık ve Meltem’i yanlış anlamasıyla her şey alt üt olmuştu. Sıla’nın otel odasına geldiğini öğrenen Meltem ise bunu hemen kendi lehine çevirmiş ve Tarık’la yeniden birlikteymiş izlenimi vermiştir. Sıla artık Ankara’da daha fazla kalamayacağını anlamış ve İstanbul’a dönmeye karar vermişti. Her şeyini toplayıp ilk kalkan otobüse binmişti. Meltem’den sonra Tarık’ta Sıla’nın otele geldiğini öğrenmiştir. Ve Meltem’le onları birlikte görüp yanlış anladığını düşünen Tarık hemen Sıla’nın peşine düşer. Fakat Sıla hiç bir yerde yoktur. Çok geçmeden Sıla’nın bindiği otobüsün kaza haberini alan Tarık doğru hastaneye koşar fakat Sıla’nın öldü haberini alır.

Sıla gerçekten öldü mü? Sıla nerede? sorularını hepimiz merak ediyoruz. Sıla kesinlikle ölmedi bunu şimdiden söyleyebiliriz. Fakat Tarık onu ne zaman bulur bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.

Zeynep ve Emre arasındaki buzlar erimeye başlamıştır. Cansu mağaza fişlerinden çanta ambleminin annesine ait olduğunu görüntüleri yayan kişinin annesi olduğunu anlamıştır. Esin hapse girmemek için Vedat’ın görüntüleri Emre’ye vermemesi için yalvarır. Fakat Vedat’ta kızı Cansu gibi vicdanlı ve adaletli bir insan olduğu için görüntüleri Emre’ye verir. Esin sonunda hak ettiği cezayı çeker.

Dizinin son bölümünde Cengiz Sayar’ın öğrendikleri karşısında kalbi daha fazla dayanamaz ve kalp krizi geçirir. Arzu büyük bir çıkmazın içindedir. Esin hapse girecektir fakat mutlaka bir yolunu bulup buradan da kurtulacaktır. Özellikle Hülya ve Vedat’ın karşılaştığını öğrenen Esin kıskançlık krizlerine girecektir. Vedat ve Hülya arasında yıllar önce yaşanan aşkın külleri yeniden doğacak mı? Vedat akıllı bir adam Hülya ile aşk yaşadıkları yılları düşünürse Zeynep’in yaşından kendi kızı olduğu sonucunu çıkarabilir. Bakalım Vedat gerçekleri ne zaman öğrenecek?

Zeynep hem vurulmasından hemde kaçırılmasından sorumlu tuttuğu Bora’yı tamamen hayatından çıkaracaktır. Fakat Bora’nın Zeynep’in hayatından çıkmaya hiç niyeti yoktur. Beni Bırakma 73. bölüm özeti 18 nisan ayrıntılarını en kısa sürede sitemizde bulabilirsiniz.

Sizce Sıla gerçekten öldü mü?