Beni Bırakma 61. Bölüm Özeti 2 Nisan Neler Olacak?


Güncelleme: 1 Nisan 2018 : 02:32
0

Beni Bırakma yeni heyecanlarla kaldığı yerden devam ediyor. Final haberlerine rağmen yayın hayatına kaldığı yerden devam eden Beni Bırakma 61. Bölüm özeti ve 2 nisan pazartesi neler yaşanacak sorularına yanıt verelim. İşte Beni Bırakma dizisi yeni haftada neler yaşanacak?

Beni Bırakma 61. Bölüm Özeti 2 Nisan Neler Olacak

Zeynep ve Emre arasındaki bağların inceldiği yerden kopması Bora için bulunmaz bir fırsattır. Ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirecektir. Bora’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öğrenen Zeynep onunla yaşadığı güzel günleri hatırlar ve çocukluk arkadaşını bulmanın mutluluğu içindedir. Bora’nın kirli geçmişinden habersiz yaşadıkları güzel anları düşünür.

Zeynep çocukluğundan kalan en güzel hatıraların sahibi olan Bora’yı bulunca kaybetmek istemez. Bora’yı Hülya ile tanıştırmak için bir sürpriz yapar ve Bora’yı akşam yemeğine davet eder.

Emre yine Zeynep’i dinlemeden  anlamadan kendisini Borayla aldattığını düşünmektedir. Artık Zeynep ile ilgili söylenen her şeyin doğru olduğuna inanmıştır. Esin’in tüm anlattıklarının doğru olduğunu düşünmektedir. Bora için her şey istediğinden daha iyi gitmeye başlamıştır. Zeynep’le mutlu bir hayat kurmamanın hayali içindedir. Zeynep’te Bora’nın yıllardır hatıralarına sahip çıkmasını ve onu unutmamış olmasından çok etkilenmiştir.

Esin artık Zeynep üzerinde son ve en etkili oyununu kullanmak üzere planını yapar. Zeynep’in para kaşılığında erkeklerle birlikte olduğunu iddia ettiği görüntüleri hastanede Emre’nin bilgisayarına yükler. Hiç bir şeyden habersiz hastaneye gelen Zeynep’i büyük bir sürpriz bekliyordur. Esin kendi kızı Cansu’nun bile itirazlarına rağmen kirli ve şeytani oyunlarına devam etmektedir. Bakalım son planında başarılı olabilecek mi?

Sıla ve Tarık cephesinde yeni bir gelişme yok. Sıla Meltem’e Tarık’tan uzak durma sözünü tekrar vermiştir. Fakat eğer gazete haberini yaptıranın Meltem olduğunu öğrenirse bu sefer onu Tarık’tan ayırmanın kesinlikle mümkün olmayacağının farkındadır. Bu yüzden Sıla’yı Ankara’dan göndermenin bir yolunu bulmak zorundadır. Bunun için tehlikeli ve zor bir plan yapar. Öte taraftan Tarık, büyük sürprizini Sıla’ya gösterdiği an, boşanma dilekçesiyle karşı karşıya kalır.

Beni Bırakma 61. Bölüm özetini sizlerle paylaştık. Şimdi geçtiğimiz hafta neler yaşandığını hatırlayalım. Bora’nın Zeynep’e olan tutkusunun nedeni ortaya çıkmıştır. Bora ve Zeynep çocukluk döneminde aynı yetimhanede kalmış iki iyi arkadaşmış. Fakat Zeynep’in Ankara’dan taşınmasıyla Bora ve Zeynep birbirlerinden hiç haber alamamış. O günden sonra Zeynep’i hiç unutmayan Bora ona ait bilekliğe kadar saklamış. Yıllardır aradığı ve özlem duyduğu Zeynep’e sonunda kavuşan Bora onun kılına bile zarar gelmesini istemeyecek kadar ona bağlı.

Esin ise yaptıklarının pişmanlığını yaşamak yerine Zeynep’ten kekten kurtulmanın yollarını aramaktadır. Cansu, Vedat, Arzu hatta Bora bile Esin’i durdurmaya engel olamamıştır. Çünkü onu kızının ve eşinin gözünde bu hale getirenin Zeynep olduğunu düşünür.

Zeynep ve Emre ne zaman barışır? Zeynep Bora’nın gerçek yüzünü ne zaman görür? Sıla Tarık’tan ayrı kalmayı göze alabilir mi? tüm bunların yanıtını ilerleyen  bölümlerde izleyerek göreceğiz.

Sizlerde Beni Bırakma 61. Bölüm Özeti ve gelecek bölümlerle ilgili öngörülerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.