Beni Bırakma 60. Bölüm Özeti 30 Mart


Güncelleme: 30 Mart 2018 : 03:00
0

Haftanın ve ayın son günü Beni Bırakma 60. bölüm özetini sizlerle paylaşacağız. Heyecanla izlenen ekranların sevilen günlük dizisi Beni Bırakma tüm heyecanıyla devam ediyor.

Sıla Tarık’tan uzak durmak için her yolu denese de Tarık buna bir türlü fırsat vermez. Sıla için muhteşem bir sürpriz hazırlamıştır. Sıla için özel olarak hazırladığı sürprizini tam ona sunmak üzereyken Sılayla ilgili öğrendiği sürpriz bir gelime tüm hayallerini ve duygularını alt üst eder. Öte yandan Tarık’la aralarına girdiğini düşünen Meltem ona yaşattıklarının hesabını Sıla’ya sormaya kararlıdır. Onun hayatını mahvetmek için şeytani bir plan peşindedir.

Beni Bırakma 60. Bölüm Özeti 30 Mart Neler Olacak?

Emre ve Zeynep tüm yaşananların ardından artık hastanede birlikte çalışmama kararı alırlar. Diğer taraftan Bora yıllardır sakladığı kendisi için oldukça önemli olan bir kutuyu Zeynep’e verir. Zeynep ve Bora arasında bu kutuyla birlikte yeni bir yol açılmışken Emre, Zeynep ve Bora’yı hiç beklenmedik bir zamanda beklenmedik bir halde yakalar.

Esin cephesinde ise işler iyice karışmıştır. Esin Zeynep’in hayatını yerle bir edecek en son ve kuvvetli hamlesini hayata geçirmek üzeredir. Esin’in yeni planı ne?

Beni Bırakma 60. bölüm özetini sizlerle paylaştıktan sonra dizide gelecek hafta neler yaşanacak ve bu hafta neler yaşandığı hakkında tüyo ve tahminleri paylaşacağız. Zeynep Emre’nin her defasında kendisiyle ilgili yalancı iftiracıların söylediği sözlere inanmasını kaldıramaz duruma gelmiştir. Haklı olarak Emre’nin kendisini anlamadan dinlemeden hakaretler savurmasını her şey ortaya çıksa da kolay kolay affetmeyecektir. Bora amacına ulaşmıştır. Emre ve Zeynep arasındaki uçurum iyice açılmıştır. Tek amacı Emre’nin acı çekmesini istemek olan Bora bu yolda emin adımlarla ilerlemektedir. Fakat bu durum artık izleyiciyi fazlasıyla sıktı ve bunalttı. Emre ve Zeynep arasındaki güven sorunu bir an evvel çözülmeli ve senaryoda farklı konular işlenmeli.

Sıla ve Tarık tarafında ise durumlar çokta farklı değil. Fakat Tarık en azından her durumda sevdiği kadının arkasında durabiliyor ve aşkına sahip çıkıyor. Sıla  her ne kadar Tarık’tan uzak durmaya  çalışsa da Tarık onun peşini bırakmayacaktır. Meltem Buse sayesinde kendini temize çıkarmayı başarmış olsa da Tarık onunla hiç bir şekilde bir gelecek kurmayacağını ailesine açıklayacaktır.

Sıla özellikle Tarık’tan maddi destek alma konusunda işittiği hakaretler yüzünden kendi ayakları üzerinde durmaya çalışacaktır. Kendini iş bulmak ve para kazanmak için farklı ortamlara sokacak ve türlü çeşit insanla karşılaşacaktır. Sıla hayata tutunmak için oldukça bocalayacak. Tarık Sıla’nın çalıştığını öğrenince buna engel olmak isteyecek yada gizli bir şekilde kendi yöntemleriyle bu sorunu halledecektir.

Esin yüzünden kendini köşeye sıkışmış hisseden Arzu, onun gerçek yüzünü yüzünü görmüş olsa da elindeki kozdan dolayı hiç bir şey yapamaz. 

Beni Bırakma 60. bölüm özeti ve tüyoları hakkında eklemek istediklerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.