Beni Bırakma 48. Bölüm Özeti 14 Mart Fragmanı ve Tüyoları


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 21:06
1

Beni Bırakma günlük dizi furyasında kendini ispatlamayı başardı. Dizi kısa sürede hızlı bir çıkış yakaladı. Beni Bırakma 48. bölüm özeti ve tüyoları haberimizde…Meltem’in yaptığı şeytani plan sonunda ortaya çıkmıştır. Fakat sonuçları hem kendisi hemde Sıla için çok ağır olmuştur. Meltem’in yaptırdığı gazete haberi köye kadar gitmiş babası Veysel Efendiyi İstanbul’a kadar getirmiştir.

Veysel İstanbul’a gelmiş önce Sıla’yı bulmuştur. Sıla’ya hesap sormak için yanına geldiğinde Sıla olup biteni anlatmaya çalışmış fakat babasını bir türlü ikna edememiştir. Hesap sorma sırası Tarık’a gelmiştir. Veysel Tarık’ın iş yerine gitmiş fakat orada bulamamıştır.

Onu aramaya devam etmiş ve sonunda ulaşmayı başarmıştır. Veysel efendiyi karşısında gören Tarık her şeyin bir yalan haberden ibaret olduğunu ve Sıla’yı gerçekten sevdiğini söylemiştir. Tarık’ın itirafı karşısında ne yapacağını şaşıran Sıla ise kimsenin gözünde kötü biri olmamak için çaba sarf edecektir. Tarık’ın bu itirafı kendisini kurtarmak için mi yoksa gerçekten aşık olduğu için mi yaptığına karar veremeyen Sıla onu düşürdüğü durum için büyük pişmanlık yaşamaktadır.

Bora Emre’yi hastaneden attırmak için imza kampanyası başlatmıştır. Sıra Zeynep’ten imza almaya gelince Zeynep asla böyle bir konuda imza atmayacağını söylemiştir. Bora’dan derhal bu duruma bir son vermesini ister. Ancak Bora ne olursa olsun vazgeçmeyeceğini söyler. Zeynep son çareyi  Emre’nin kavga ettiği hastanın evine gidip onunla konuşmakta bulur. Hastane kayıtlarından bulduğu adrese doğru yola çıkar.

Zeynep’in masumiyetinin ispatlanmasına çok az kalmıştır. Peşine düştüğü adamların kumpasına uğrayan ve ölesiye dayak yiyen Emre çok kötü durumdadır. Zeynep ise Emre’yi kendinden geçmiş baygın bir halde bulduğunda ne yapacağını şaşırır. Zeynep Emre’nin yaralarını sarmaya başlamış ve aralarında duygusal anlar yaşanmıştır. Zeynep ve Emre kısa süre içinde barışacaktır.Ancak bu iyi günleri çokta uzun sürmeyecektir.

Oyunla şantajla kahramanlık peşinde olan Bora buna izin vermemek için elinden geleni yapacaktır.  Zeynep’e yaptıkları için Esin’i köşeye sıkıştırsa da ikisinin de ortak amacı aynıdır. Zeynep ve Emre’yi ayırmak. Esin’den Zeynep’e yaptıklarının intikamını almak için psikopatça işlere kalkışan Bora ilerleyen bölümlerde Esin’le aynı safta yer alacaktır.


Bu noktada Esin ve Bora’nın en yakın zamanda iş birliği yapacağını düşünüyoruz. Emre ve Zeynep aşkı bu kez de Bora ve Esin ittifakına karşı sınav verecektir. Ruhunu kötülük işlemiş iki insanın planları Emre ve Zeynep’i uzun süre uğraştıracaktır.

Tarık’ın Meltem’den ayrılması gözünü döndürmüştür. Sıla’dan hesap sormak için karşısına dikilir. Meltem bundan sonra Tarık ve Sıla için daha tehlikeli bir hal almıştır. Arzu ise kendisine gönderilen fotoğrafların sahibini bulmak için uğraşmaktadır. Gerçekleri öğrendiğinde hayatının şokunu yaşayacaktır.

Esin’in maskesi düşmek üzeredir peki Esin bu durumdan sıyrılmayı nasıl başaracak? Beni Bırakma 48. bölüm özeti, Beni Bırakma 14 mart neler olacak? sorularını sizler için yanıtladık sizlerde görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Beni Bırakma 15 Mart 49. Bölüm Özeti için TIKLA <<<

Comments are closed.