Beni Affet 30 Ekim 1243. Bölüm Özeti


Güncelleme: 29 Ekim 2017 : 16:54
0

Beni Affet 30 Ekim 1243. Bölüm Özet, tüyo ve ipuçlarını haberimizden takip edebilirsiniz. Beni Affet önceki bölümlerde neler yaşanmıştır. Cüneyt’in kendisini bilerek öptüğünü düşünen Feride, Yaman’a karşı zor durumda kalmıştı. Seher’in kendisine tuzak kurduğunu anlayan Nazire, bu durumu evdekilere söylemiştir. Asiye ve Yaman’ın tavrı ise merak konusudur. Güzel, yollarının kötü bir olayla kesiştiğini bilmeden Murat ve Mükellef’i tanıştırmaya karar verir. Mükellef ise hiç beklenmedik bir kişiyle tanışır. Beni Affet 1243. bölüm özeti sizler için haberimizde.

Beni Affet 1243. bölüm özetine geçmeden önce, geçtiğimiz hafta yaşananları hatırlayalım ve bazı tüyolardan bahsedelim. Ateş, yaptıklarını Yiğit’e ödetmek isterken, Zeynep onu sakinleştirmeye çalışır. Toprak ise Zeynep’e ulaşamadığı için huzursuzdur. Yiğit’in Kader’e vurduğunu öğrenen Sevgi, Kader’in eşyalarını toplayarak yanına gelmesini ister. Galip’le buluşan Neriman, hiç beklemediği biriyle karşılaşınca çok zor bir durumda kalır.

Feride, kendini suçlu hissetmesinden dolayı, Yaman’dan ayrılarak ona iyilik yapacağını düşünüyordur ve büyük ihtimalle ilerleyen bölümlerde bununla alakalı Feride’nin hem çabasını hem de acısına şahit olacağız. Yaman bu durum karşısında yıkılmasına rağmen herşeye rağmen Feride’yi kaybetmemek için herşeyi göze alacağa benziyor.

Cüneyt ise ilerleyen hastalığının daha da tehlikeli hallere gelmeden Feride’yi tekrar elde etmek için bayağı uğraş içerisine gireceğe benziyor. Ve Feride için herkese herşeyi yapabilecek kadar da kararlıdır. Bu durum Feride ile Cüneyt arasında tekrar bir köprü kuracaktır. Seher ise ne olursa olsun Feride ile Cüneyt’in tekrar bir araya gelmesini engellemek. Ama bunun farkına varan Nazire’nin ise işi hiç kolay olacağa benzemiyor.

Beni Affet 1243. Bölüm Özeti 

Feride ve Yaman’ın yaşayacağı mutlu dakikalar, Yaman’ın alacağı kötü bir haberle alt üst olmuştur. Cüneyt’teki garip hareketlerden şüphelenen Feride, doğruları öğrenmek için Zührelere gider. Ancak Cüneyt bu sırada başka bir sıkıntıyla yüzleşmektedir. Güzel, teyzesi Mükellef’i Murat’la tanışmaya ikna eder. Ancak  bu tanışma Güzel ve Murat’ın hiç beklemedikleri bir durumla karşı karşıya getirir.

Zeynep, aralarının tekrar düzeldiğini düşündüğü Ateş’ten hiç beklemediği bir tepki alır. Pınar’ın başına gelen aksilikler herşeyi zora sokmuştur. Ateş ve Zeynep arasındaki ilişkiyi  öğrenmeye çalışan Toprak, gördüklerinden dolayı şok yaşamıştır. Galip’e genç görünmeye çalışan Neriman, yaptıkları ile başına sıra dışı bir belaya sokar.